Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı | Gündem konuları ve Soru-Cevap [Tekrar Yayın] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S8 aldık. Kullanıyoruz. Biraz takılma var. iPhone 7 kullanıyorum. iPhone dan sonra takılmaları hissediyorsun. Fakat güncelleme ile düzelir diye umuyorum 1 tane güncelleme aldı. 7.1.1 daha gelmedi.

S8 i biraz kullandıktan sonra iPhone 7 biraz kalas geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

S8 aldık. Kullanıyoruz. Biraz takılma var. iPhone 7 kullanıyorum. iPhone dan sonra takılmaları hissediyorsun. Fakat güncelleme ile düzelir diye umuyorum 1 tane güncelleme aldı. 7.1.1 daha gelmedi.

S8 i biraz kullandıktan sonra iPhone 7 biraz kalas geliyor.

bukadar güçlü telefonda takılma nasıl olur anlamıyorum.moralim bozuldu zaten pili çok iyi değil birde takılmalar oluyor
    bende 6s kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 10 Temmuz 2017; 13:5:56 >
  • Takılmayı normal kullanıcı fark edemez. Mesela aşağıdan yukarı menü ye gelmek için parmağı kaydırırken takılarak geliyor. Tabi ben fark ediyorum. Normal kullanıcı fark edemez dediğim gibi.

Fakat cihaz efsane. Yani iPhone 7 yi elime alınca sanki 5 yıl önceki cihazı elimde tutuyorum hissiyatını veriyor.

S8 çok kaliteli. Eğer içinde iOS olsaydı piyasayı siler dünya tarihinde en çok satış yapan cihaz ünvanını alırdı.

• aynen katılıyorum sana.
    şu takılma işini bir çözemediler gitti 2 senelik 6s bile daha akıcı ama yinede s8 alacağım
  • Gear vr denedim. Efsane yapmışlar.

• Baştan sona izledim, güzel bir yayın olmuş. Yalnız Android konusunda şaşırdım. Xperia Z2 kullanıyorum ve 1,5 senedir hiçbir sıfırlama yapmamama rağmen sistem ilk zamanki gibi. Eğer sorun yaşayan varsa sorun Android'de değil üretici yazılımında veya kullanımdadır diye düşünmekteyim. Linux dağıtımlarında da durum böyle. Özellikle kullanılan arayüz bunda çok etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Temmuz 2017; 18:55:6 >
  • Android takılmalarının bir sebebi de 3. taraf programcılardır bence. Özellikle reklam destekli çalışan uygulamalar acayip sıkıntılı bu konuda. Çünkü büyük çoğunluğu, siz kapatsanız da arka planda çalışmaya devam edip sistemin genelini çok meşgul ediyor. Bu da hem takılmalara neden oluyor hem de pil performansına kötü yönde etki ediyor. Ayrıca, emülatör üzerinden çalışması da cabası...

• Bazen amacını aşan gereksiz yorumlar oluyor, bunları silmekte elbet haklısınız ama hoşunuza gitmeyen en ufak şeyde bile buna yelteniyorsunuz.Adam site kötü dedi diye yorum silinir mi ya ! Saygı çerçevesi içinde isteyen istediğini der.Tavırlarınız açıkçası antipati yaratıyor.Evet kaliteli içerik üretiyorsunuz buna lafım yok ama forum altyapısı çok kötü durumda.Para mevzusunda ise bizler sayesinde kazanıyorsunuz.İster kabul edin, ister etmeyin.Ben forumda anasayfada geçirdiğim vaktin 10 katını geçiriyorum.Çoğu kullanıcı da bu şekilde.Neyse her hareketin bir sonucu vardır.Bakalım bu forum nereye gidecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 11 Temmuz 2017; 17:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik kullanıcılar hakkında yorumları.Gerçek yüzünü görün.Mesut Çevik ile Canlı | Gündem konuları ve Soru-Cevap [Tekrar Yayın]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.