Şimdi Ara

Mesut Arsenal efsanesi olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arsenal şu an en formda takımlardan biri. Mesut'un gelmesi ile müthiş bir hava yakaladı. Nasıl oynayacaklarını çok iyi bilip uyguluyorlar. Mesut farkını hissetiriyor asist ve golleri ile. Real madrid'e göre daha istekli ve arzulu oynyor böyle giderse Arsenal'in efsaneleri arasında yerini alabilir.

• Sonunda ya biz yada Barcelona alır onu Arsenal'in yıldızlarını almayı seven takımlarız
  • Olabilir ve ya olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgnazzio

Sonunda ya biz alırız ya da Barcelona alır onu Arsenal'in yıldızlarını almayı seven takımlarız

Kusura bakmayın anlatım bozukluğu çalışıyorum da
  • O zaman bu bilgide benden söz konusu yanlışlık: Özne-yüklem uyuşmazlığı
  • PL temposuna ayak uydurması lazım ki uydurmuş gibi duruyor ama bi derbi maçında da izlemek gerekir daha sağlam orta sahaları olan takımlara karşıda olabilir ama şuan efsane için çoooooook erken en azından orta sahası kuvvetli daha doğrusu defansı kuvvetli takımlara karşı izlesek daha iyi anlarız
  • Bana göre şu an dünyanın en iyi futbolcusu ve şayet bu sene Arsenal bir kupa kazanırsa artık o unvanı hak ettiğini de gösterir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbolcu mu Katil mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Bana göre şu an dünyanın en iyi futbolcusu ve şayet bu sene Arsenal bir kupa kazanırsa artık o unvanı hak ettiğini de gösterir.

Mesut'u bende seviyorum ama isterse hem ŞL'yi hem Ligi hem de DK'yi kazansın Messi'den ve C.Ronaldo'dan iyi olamaz. İyi diyen de futbol özürlüsüdür. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 20 Ekim 2013; 0:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Bana göre şu an dünyanın en iyi futbolcusu ve şayet bu sene Arsenal bir kupa kazanırsa artık o unvanı hak ettiğini de gösterir.

Mesut'u bende seviyorum ama isterse hem ŞL'yi hem Ligi hem de DK'yi kazansın Messi'den ve C.Ronaldo'dan iyi olamaz. İyi diyen de futbol özürlüsüdür. Net.

Mevkisinin tartışmasız en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

quote:

En iyi orta saha İniesta'dır. Ama ofansif orta saha dersen en iyisi Mesut'tur derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

En iyi orta saha İniesta'dır. Ama ofansif orta saha dersen en iyisi Mesut'tur derim.

İniesta? Ne istatistik olarak nede oyun olarak Mesuttan iyi değil İniesta

• İstatistik olarak iyi olmayabilir ama oyun olarak İniesta Mesut'u 5'e katlar bu senin kendi görüşün dicem ama futbolu bilmeyen adamın görüşüne saygı duymuyorum. Mesut bu sıralar çok iyi performans gösteriyor diye göklere çıkardınız. İspanya milli takımı son 5 yılda bu kadar başarılı ise İniesta ve Xavi sayesindedir.

Not: Mesut'u çok severim ve beğenirim.

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Talihsiz bir yorum olmuş, Iniesta ile Xavi'den daha fazla etki yaptı Mesut. İniesta ile Mesut un istatistiklerinin karşılaştırılması bile Mesut'a hakaret

Mesut Arsenal efsanesi olabilir mi?
  • Yorumumu iyice oku. İstatistik olarak Mesut daha iyi ama oyun olarak İniesta tartışmasız daha iyi. İniesta dünyanın en teknik futbolcusudur. Mesut bu kadar iyiyse Real Madrid neden gönderdi? Ama Barcelona İniesta'yı göndermez

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Gönderip göndermemesi beni alakadar etmez. Son 3-4 yılın tartışmasız en etkili orta sahası Mesuttur ki alanında tek biraz fanatikliği bırakıp baksan iyi olur
  • quote:

Gönderip göndermemesi beni alakadar etmez. Son 3-4 yılın tartışmasız en etkili orta sahası Mesuttur ki alanında tek biraz fanatikliği bırakıp baksan iyi olur

Neyini tartışıyorsun ki hocam adam fanboy
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Şu forumda Barcelonalıların oluşturduğu at gözlüklü taraftar çoğunluğu kadar başka çoğunluk yok.
  • quote:

Yorumumu iyice oku. İstatistik olarak Mesut daha iyi ama oyun olarak İniesta tartışmasız daha iyi. İniesta dünyanın en teknik futbolcusudur. Mesut bu kadar iyiyse Real Madrid neden gönderdi? Ama Barcelona İniesta'yı göndermez

Mesut'u Real göndermedi Mesut yeni transferlerden sonra kalmak istemedi hatta Real cephesinden mücadele etmeyip kaçtı gitti gibi ithamlara maruz kaldı..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi Xavi desen bir nebze katılırım da Iniesta kim yahu ? Güldürme adamı çocuk .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 20 Ekim 2013; 13:12:34 >

• quote:

quote:

Sebep?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.