Şimdi Ara

Mesteries Bug !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar champ seçme ekranında mastery editlemeye basınca, mastery ekranı açılıyor ve bir daha kapanmıyor oyuna girene kadar bir şeyin kafası gibi duruyor yüzüme bakıyor.Evet sinirliyim, bu sorun sadece bende değildir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ParanoiDia

Arkadaşlar champ seçme ekranında mastery editlemeye basınca, mastery ekranı açılıyor ve bir daha kapanmıyor oyuna girene kadar bir şeyin kafası gibi duruyor yüzüme bakıyor.Evet sinirliyim, bu sorun sadece bende değildir umarım.

Bende sorun yok
  • Sağ üstten X e bassana aynstayn
  • Sende champ secme ekranında editleme
  • tek masteries değil bir heronun bilgilerine bakmak istediğimde kabak gibi kalıyorum aynısı bendede var.
  • Evet sorun bendede var ve sinir bozucu
  • dual core ve pentium 4 mü kullanıyonuz gençleer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

dual core ve pentium 4 mü kullanıyonuz gençleer

işlemciye nasıl bağladın la olayı
  • büyüt oyun ekranını düzeliyor kapama yeri falan da geliyor hiç mi basmıyor anlamıyorum ki sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

quote:

Orijinalden alıntı: xako

dual core ve pentium 4 mü kullanıyonuz gençleer

işlemciye nasıl bağladın la olayı

şansımı denedim :F
  • quote:

Arkadaşlar champ seçme ekranında mastery editlemeye basınca, mastery ekranı açılıyor ve bir daha kapanmıyor oyuna girene kadar bir şeyin kafası gibi duruyor yüzüme bakıyor.Evet sinirliyim, bu sorun sadece bende değildir umarım.
    beddua etme.
    bizdede olsa hoşuna mı gidicek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 20 Nisan 2012; 22:51:18 >
  • Oyun ekranını büyütün . En sağından tut biraz genişlet X işareti görünür .
  • Ulan her.mok laf sokacam diye bukadar dusulmez!

Ha gerci.gazi gelen osurmak icin foruma geliyor sizde haklisiniz sorun suki oyun penceresi boyutlanmiyor. Profil.sayfasindan.editleyi.giriyorum ben son yamadan sonra olmaya basladi. Alt enter felan her.moku denedim olmuyor. Mobilim turkceyi.katlettim cok.ozur.dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

büyüt oyun ekranını düzeliyor kapama yeri falan da geliyor hiç mi basmıyor anlamıyorum ki sizi

Büyütmeyi denedim ama hep oyuna girdikten sora aklıma geliyor.Diğer türlü umursamıyorum.Ayrıca bu bir problemdir ve ben bunu buraya yazdım, yani senden akıl isteyen olmadı, abuk subuk konuşma açtırma bayrak ağzımı lale.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

beddua etme.
    bizdede olsa hoşuna mı gidicek :D

Kardeş beddua değil eğer sorun herkes de varsa riot bunu düzeltir ama sorun sadece bende varsa, riot bana özel patch getirip masteries sayfalarını küçültmeyeceği için dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.