Şimdi Ara

Messi'yi döndürecek olan maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki takımın çeyrek finalde olması futbolun adaletsizliği.
    İsviçre, 75 dakika tek kale oynayıp Xhaka’nın kaçırdığı penaltıyla elendi Polonya’ya. Hırvatlar da daha çok hak eden taraftı ikinci tur maçında.

Dün gece iki tutucu hoca, durum 1-1 olunca fişi çekip penaltıları beklemeye başladılar zaten. Keşke statü izin verse de ikisi de elenseydi ama maalesef vasat Portekiz’i yarı finalde izleyeceğiz bir de.
    Bu maçın sanırım tek sevindirici tarafı, Ronaldo’nun bir berbat performansını daha gören uluslararası kamuoyunun Messi’nin değerini daha çok fark edecek olması. Futbolun patronları ne yapıp edip 2018 Dünya Kupası için Messi’yi milli takıma döndürmeli.

PAZDAN YANILTABİLİR

Polonya, turnuvanın savunmada en iyi yardımlaşan takımlarından biri. Krychowiak-Maczynski ikilisi stoperlere olağanüstü yardım ediyorlar. Glik’in Torino’da olduğu gibi burada da liderlik vasıfları başrolde. Euro 2016’da karşılarına üst düzey bir santrafor da çıkmadı; Lafferty, Zozulya, Götze ve Seferoviç’in ciddi sınavlar olduklarını düşünmüyorum. Dün de Portekiz santraforsuz oynadı zaten. Sanki tüm bu faktörler Pazdan’ın dağınıklığını örtüyor. Dün 30’da Ronaldo’yu ittiği pozisyon net penaltıydı. 92’de Ronaldo’nun ıskasından önce onun ıskası var. Bence Beşiktaş, Pazdan’la ilgileniyorsa iki kez düşünmeli.

Maçın adamı

Krychowiak, bence Vidal’den sonra dünyanın en iyi ikinci ön liberosu. Yine her yerdeydi.

Maçın kırılma anı

34’te Sanches’in golü sonrası herkes fişi çekti, 86 dakika top oynanmadı, penaltılar beklendi.

Kaynak: Futbolistan.Net

• Ne saçma bir yazı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ki maçla messi ne alaka yahu

edit: siteni doğru yazamamışssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 1 Temmuz 2016; 15:36:11 >
  • Ömer ERTÜRK Ö kullanıcısına yanıt
    haketmeyen takımlar çıkmışmış yok ya ataydı ozaman bitane daha gol tutan mı vardı.

dünyanın en iyi ikinci ön liberosu demiş.Busquet ve Casemiero varken kimseye laf düşmez o mevkide

üst düzey santrofor çıkamama sebebi günümüzde düzgün santrofor yetişmiyor.Lewa Benzema bile eskini nokta santroforlarından değil

Diego Milito Luis Fabiano Forlan Babtista gibi bile adam yok şimdi bunların hepsi madzukici falan top diye oynar.
  • Başlık yazı ne alaka?

Herneyse bence altın gol uygulaması tekrardan geri gelmesi lazım. Hatta penaltılarıda kaldırıp bu takımları gol atmaya zorlamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loser olduğunu anlamış dünya kupasını alamayacağını anlayınca bıraktı milli takımı. Şöyle ucundan euro koklatırlarsa geri dönebilir.

• Kupa öncesi doğru yanlış bilemem maradonanın, messi lider değil şeklinde açıklaması vardı Messinin aldığı karar maradonayı haklı çıkarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım yıllardır Arjantin'in başında rezil oğlu rezil teknik direktörler var. Bu Maradona ile başladı, Barcelona gibi bir takımda 0 çekmiş Tata ile devam etti. Ya kardeşim getir Simeone'yı, mis gibi. Rakip kalmaz yemin ediyorum.

Teknik direktörsüz ne kazanabileceklerini sanıyorlar ki? Bak Şili'ye, keltoş sistemi bıraktı gitti Sevilla'ya. Takır takır oynuyorlar.
  • Hangi kafayi yasiyorsun hirvatistan haketmistirden sonrayi okumadim muhahaha isabetli sutu yok kesin haketti.

Messi umarim vazgecer ama iyi hoca sart bence tata tam bir artistti.
    Messi olmassa arjentin biter digerleride ayrilirsa eger kimi koyacaklar messi tasidi nerdeyse finallere hep onsuz bolivyaya bile zor gol atiyordu.. Ama adama kupayi bile diger gazmalardan kazanamadi..

Messisiz dunya kupasi izlenmez valla biseyler yaparlar umarimm yasi buyuk olsa neysede rahat oynar daha milli takim birakiyom demek birde bu kadar kolay mi. Messi anladiki bu diger oyuncularla birsey yapamicam ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.