Şimdi Ara

Messi Psgde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Le Parisien yazmiş. Psg menajerlerle transfer görüşmesi yaparken Messiyi Psg kadrosunda olarak gösteriyorlarmiş. Camavinga ve bir sağ bek alinacakmiş. içerden haber almadan bu haberi yapmazlar.Laportanin Messiye hala teklif yapmamasinda bir şeyler vardi.Psgye imza atmiş anlaşilan o zamanlar.


    Beklediğim bir transferdi.Messi ve Messiye yakin basin bu transfer için çok çabaladi. Messi sonunda Neymar ve Mbappenin keyfini çikaracak.Ondan mutlusu yoktur.Seneye ŞLyi alirlar artik. Messi kazandirdi olur. Ronaldoysa çöp Juve kadrosuyla 4.lig mücadelesi veriyor.Ona da Juventus Ronaldo yüzünden şampiyon olamiyor derler.


    Ronaldo 2009dan 2014e kadar çöp kadrolarla oynadi. Messiyse tarihin en iyi kadrosuyla oynadi. Messi uzayli oldu. Ronaldo Messiyi yenmişken, Messi uzayli algilarini yikmişken bu transfer hoşuma gitmedi.Haksiz rekabet olacak. Biri Neymarla Mbappeyle oynayacak, diğeri Keanle Chiesayla. Biri Locatelliyle Bentancurla Arthurla oynayacak, diğeri Camavingayla Verrattiyle Paredesle. Messi bu kadro sayesindee 1 ŞL alip bir de final yaparsa Messi uzayli denmeye tekrar başlanacak. Ronaldonun tirnaklarini kaziyarak elde ettiği başari boşu boşuna olacak.


    @Todo al Blanco Todo hocam sen bu konuda ne düşünüyorsun? Messi Barçadan kaçti diyebilir miyiz? Direnip efsane olmak yerine başari için Barçasini satti.Kariyerini Barçada bitierseydi, Totti gibi olurdu.








  • messi 2012 de de ayrilsaydi bence kulubun efsanesi olurdu.


    ondan once barcelonayi kimse bilmezdi ronaldinho vs olmasina ragmen sampiyon olamayip ligde donemlik liderlik alirlardi.


    bence bazi oyuncilarin ayrilmasi iyi messi daha once ayrilmaliydi cunku barcaya verebilecegi bir sey kalmamisti.


    psg nin kadrosu cok kotu ona ragmen neyamr embappe ile ilerlediler.messi gelip duzgun transferler yapilirsa saglam maclar izleriz cl de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.