Şimdi Ara

Messi Kariyeri Sonunda Attığı Gol, Oynadığı Maç Sayısını Geçer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde maçkolik de istatistik incelerken dikkatimi çekti, sizce geçer mi messi kariyeri sonu bu rakamı?

Messi Kariyeri Sonunda Attığı Gol, Oynadığı Maç Sayısını Geçer Mi?

• fark gittikce acilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldonun geçik vaziyette.
    messide geçebilir ama belli olmuyor o işler
  • geçemez bence
  • İmkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ronaldonun geçik vaziyette.

Ronaldo 743 maç-532 gol nasıl geçik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portakallı Mandalina

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ronaldonun geçik vaziyette.

Ronaldo 743 maç-532 gol nasıl geçik ?

pardon o ispanya liginde cıktıgı maçlarda daha fazla gol atmıştı en son bildiğim kadarıyla yanlış söylemişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlerleyen yaşla genelde düşer.
  • Geçerdi. Messi, Ronaldo'dan fazla gol atıyordu ta ki Ronaldo daha forvet, Messi daha oyun kurucu oynayana kadar.

Bu saatten sonra zor. Gol kralı çıkarır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

Geçerdi. Messi, Ronaldo'dan fazla gol atıyordu ta ki Ronaldo daha forvet, Messi daha oyun kurucu oynayana kadar.

konuda herhangi bir ronaldo-messi kıyası görmedim.ne bu kıyaslama merakı? kaldı ki ronaldo Madrid'de çoğu zaman forvet oynamadı. Higuain ve Benzeme varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Geçerdi. Messi, Ronaldo'dan fazla gol atıyordu ta ki Ronaldo daha forvet, Messi daha oyun kurucu oynayana kadar.

konuda herhangi bir ronaldo-messi kıyası görmedim.ne bu kıyaslama merakı? kaldı ki ronaldo Madrid'de çoğu zaman forvet oynamadı. Higuain ve Benzeme varken

Messi yada Ronaldo kıyası yapma amacıyla yazmadım mesajı. Şuan aktif en iyi golcülerden biri olduğu için yazdım Ronaldo'yu. Forvet oynamadığını biliyorum. La Liga'yı takip ederim fakat gole dönük oynuyor. Manchester United'daki hali gibi çalım vs denemiyor eskisi kadar

• quote:

quote:

quote:

Messi yada Ronaldo kıyası yapma amacıyla yazmadım mesajı. Şuan aktif en iyi golcülerden biri olduğu için yazdım Ronaldo'yu. Forvet oynamadığını biliyorum. La Liga'yı takip ederim fakat gole dönük oynuyor. Manchester United'daki hali gibi çalım vs denemiyor eskisi kadar

kıyaslama amacı yok ama Ronaldo daha çok attı ama forvet diyorsun.sonrada forvet oynamadığını biliyorum diyorsun.ayrıca messi gole dönük oynamıyor yani? yazdığın her cümle başka bir cümleyle çelişiyor

• Shinku kullanıcısına yanıt
    bi real madrid taraftarı olarak soyleyim ronaldo sol kanat ama pozisyona cıkıldıgı zaman santrafora yöneliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kıyaslama amacı yok ama Ronaldo daha çok attı ama forvet diyorsun.sonrada forvet oynamadığını biliyorum diyorsun.ayrıca messi gole dönük oynamıyor yani? yazdığın her cümle başka bir cümleyle çelişiyor

Shinku, senin Ronaldo fanlarından olduğunu biliyorum burada yazmasan da, Barcelona elendiği gün Messi balon diye mesajlar atan kimdi acaba? Kıyaslama derdiniz neymiş diyorsun bir de.

Teker teker açıklıyorum. Tartışmaya giresim yok. Tartışacaksan alıntılama blockla geç.

Öncelikle Ronaldo'nun Madrid'de gole dayalı oynadığını. Manchester United zamanındaki gibi çalım atan, top taşıyan Ronaldo'nun olmadığı görüyoruz. Ronaldo'da güncel futbolun en iyi golcülerinden. Evet Ronaldo forvet oynamıyor ama Benzema ve Higuain'den çok gol atıyordu değil mi?

Barcelona maçlarını izlemediğin de belli. Messi, Xavi'nin gidişinden sonra oyun kurucu rolünü üstlendi. Pasa dayalı oynuyor. İlk amacı gol atmak değil attırmaktır.

Tekrar söylüyorum. Messi daha iyidir Ronaldo daha iyidir gibi bir iddiam bu mesajımda yok. Mesajlarımı görmek istemiyorsan blocklayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Shinku, senin Ronaldo fanlarından olduğunu biliyorum burada yazmasan da, Barcelona elendiği gün Messi balon diye mesajlar atan kimdi acaba? Kıyaslama derdiniz neymiş diyorsun bir de.

Teker teker açıklıyorum. Tartışmaya giresim yok. Tartışacaksan alıntılama blockla geç.

Öncelikle Ronaldo'nun Madrid'de gole dayalı oynadığını. Manchester United zamanındaki gibi çalım atan, top taşıyan Ronaldo'nun olmadığı görüyoruz. Ronaldo'da güncel futbolun en iyi golcülerinden. Evet Ronaldo forvet oynamıyor ama Benzema ve Higuain'den çok gol atıyordu değil mi?

Barcelona maçlarını izlemediğin de belli. Messi, Xavi'nin gidişinden sonra oyun kurucu rolünü üstlendi. Pasa dayalı oynuyor. İlk amacı gol atmak değil attırmaktır.

Tekrar söylüyorum. Messi daha iyidir Ronaldo daha iyidir gibi bir iddiam bu mesajımda yok. Mesajlarımı görmek istemiyorsan blocklayabilirsin.

Ronaldo fanı olduğumu saklamıyorum ki. Benim şu konuda Ronaldo'nun daha iyi olduğunu imâ ettiğim bir mesaj yok. Ama sen konuyu sürekli oraya getiriyosun.
    Anlamıyorum Ronaldo gole dayalı oynuyorda Messi oynamıyor mu? İkisininde amacı gol atmak zaten. Ronaldo ManU'da ki gibi oynamıyor çünkü oyunu gelişti. Eskiden boş yere şov amaçlı çalım atıyordu. Artık gereksiz çalımlar denemiyor.Normalide budur zaten.

• maç 603, gol 503

bundan sonraki kariyeri boyunca uç forvete geçip tüm maçları 6 pasta gol arayarak geçirse bile toplam gol sayısı toplam maç sayısına ulaşamayacaktır. imkansız gibi bişey.
  • Messide ronaldada bunu başaramaz. Ama ikisininde kariyeri bittiğinde ronaldonun en az 80-90 gol fark atacağını düşünüyorum bakalım 10 sene sonra göreceğiz :d
  • Bundan sonra x maç oynasa, maç başı ortalama y gol atsa toplam gol xy.

Attığı gol sayısının maç sayısından 100 fazla olması lazım. Xy-x=100
    Şimdi 29 yaşında, 35ine kadar ortalama sezon başı 30 maça çıksa 30*6=180
    X=180 ise 180y=280
    Y=1,55

Sezon başına ortalama 30*1,55=46 civarı gol atması lazım ki bu da imkansız.

Bahçeli'ye selam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 maçta 200 gol atarsa geçer.
  • messi ronaldo 69-69 girmişti sampiyonlar liginde gecen sezona. raulu ilk hangisi gecer diye tahmin konusu acmistim. konu hangisi daha iyiye geldi kapatildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.