Şimdi Ara

..::Messenger Otomatik Oturum Açma Sorunu::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msn messenger otomatik olarak oturum açıyo. Ama ben istemyorum .Daha önceden kullanıcı adı ve şifreyi girecek ekran gelirdi. Hatta altta otomatik olarak oturum aç check düğmesi bile olurdu. Direk messenger da otomatik ismim yazıyo bağlanıyo. Nasıl kaldırırım. Windows vista kurdum. Onunla çalışıyorum.

• Bak şimdi messengeri aç
    araçlar seçenekler genel oturum açma hesapları ve parolaları var oaradaki bütün hesapları kaldır
    sonra saatin yanındaki simgeden çıkış yap ve msn yi tekrar başlat
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ecom86

Bak şimdi messengeri aç
    araçlar seçenekler genel oturum açma hesapları ve parolaları var oaradaki bütün hesapları kaldır
    sonra saatin yanındaki simgeden çıkış yap ve msn yi tekrar başlat

• hocam açarken iptale bas çık bu kadar mı zor ama ecom iyi anlatmış
  • kardeşim bende öyle bişey yok. Genel sekmesine geldiğimde oturum açma ve altında dört seçenek, kişilerimi görüntüle ve kalite geliştirmesi var. Hesap ve parola diye bişey yok. Hatta hiç hesap görünmüyoki. Messenger 7.0ı kullanıyorum. Yani bu yazdıklarınız işime yaramadı ama genede teşekkürler yardım edenler için..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: albus

hocam açarken iptale bas çık bu kadar mı zor ama ecom iyi anlatmış

Kardeşim burası türkiye. Kimsenin özel hayatına saygısı yok. Bilmiyomusun. Ofisteki arkadaşlar sağolsun herkesin bilgisayarına oturuyolar. Eeee bilgisayarı açtıklarında da messenger otomatik çalışıyo. Sonra adreslerimizi alıyolar. Siliyolar. Böyle bi durum var işte...
  • araçlar>seçenekler>genel

orada değiştir diye bir tuş var ona bas
    ordan adresini silebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denetim masası kullanıcı hesaplarını açın...

solda yukardan ağ parolalarını yönet e tıklayın...burada tanımlı messenger adresinizi silin...

msn açıldığında isimsiz açılır dolayısı ile otomatik açılmaz...bundan sonrada otomatik oturum açı işaretlemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neyzena -- 19 Ağustos 2005, 10:36:53 >
  • tamam güzel söylüyorsunuz ama iptal de çık neden böyle birşey açılsınki ?
    Otomatik kapansın.Yukarıda yazılanları uygula sorun çözülür.Bu sorun adamı öldürüyor.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Neo MysTroN

kardeşim bende öyle bişey yok. Genel sekmesine geldiğimde oturum açma ve altında dört seçenek, kişilerimi görüntüle ve kalite geliştirmesi var. Hesap ve parola diye bişey yok. Hatta hiç hesap görünmüyoki. Messenger 7.0ı kullanıyorum. Yani bu yazdıklarınız işime yaramadı ama genede teşekkürler yardım edenler için..

Walla kesinlikle olması lazım çünkü bizde msn 7 kullanıyoruz eke bak göreceksin

• teşekkürler ecom86. Ben farklı bi yere bakıyormuşum. Ahancık da şimdi gördüm. Çok çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.