Şimdi Ara

MESSENGER DA MSN VE YAHOO BİRLEŞİYOR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce verildimi bilmiyorum aramaya da baktım..

Microsoft ve Yahoo, ‘anında mesajlaşma’ programlarını (Messenger) birleştirme kararına vardı.

Anlaşmaya göre Microsoft veya Yahoo Messenger’da hesabı olan kullanıcılar, birbirleriyle anında mesajlaşma imkanına sahip olabilecekler. Dünyada her iki program yoluyla yazılı ya da sesli iletişim kuran toplam 275 milyon internet kullanıcısı bulunuyor.

Öte yandan Microsoft, Windows işletim sisteminde 3 yeni kritik açığın bulunduğunu bildirdi. Microsoft, Windows ile Internet Explorer’ı etkileyen sorunun giderilmesi için internet adresinde yamalar yayımladı. Kullanıcılarınwww.microsoft.com/security adresinden bu yamaları indirerek bilgisayarlarına yükleyebilecekleri belirtildi.

New York, Cihan

kaynak:zaman

bu çok iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANCHEZ28 -- 14 Ekim 2005, 0:26:49 >

• E güzel.
  • Yahoo süper aslında. Ama gel gör ki çevremizde pek kullanan yok. Teknik olarak MSN'den çok daha üstün. İnşallah birleşirler de sorunsuz bi IM'e kavuşuruz.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afganaf -- 14 Ekim 2005, 0:39:40 >
  • MSN'e radyo koysalar o bile yeter. Zaten Yahoo Messenger'ı sadece radyoları için açıyorum. Kimse yok listede çünkü.
  • Ne biçim link o öyle.. ben kuyuya bir taş attım, siz çıkartabiliyorsanız çıkarın..

Arkadaş, o yamanın tam adresini biliyorsan ver de adam gibi biz de kuralım bakalım işe yarıyormu..

yada microsoftun kendi web sitesinde bu konu ile ilgili bir haberi warmı yok mu onu söyle.. linki ni de

vermen gerekiyor böyle bir haber asılsız değilse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

MSN'e radyo koysalar o bile yeter. Zaten Yahoo Messenger'ı sadece radyoları için açıyorum. Kimse yok listede çünkü.

aramızda para toplayıp bu adama bi radyo kartı alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROC

Ne biçim link o öyle.. ben kuyuya bir taş attım, siz çıkartabiliyorsanız çıkarın..

Arkadaş, o yamanın tam adresini biliyorsan ver de adam gibi biz de kuralım bakalım işe yarıyormu..

yada microsoftun kendi web sitesinde bu konu ile ilgili bir haberi warmı yok mu onu söyle.. linki ni de

vermen gerekiyor böyle bir haber asılsız değilse..

ben haberin linkini verdim ayrıca burda hesap birleştirmesinden bahsediyo bir program değil yani msnden yahoo hesabına yahoo dan msn hesabına girebileceksin...ben böyle tahmin ettim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

MSN'e radyo koysalar o bile yeter. Zaten Yahoo Messenger'ı sadece radyoları için açıyorum. Kimse yok listede çünkü.

hangi radyolar varki yahoo da? firefox kullanırsanız radyo eklentisi var mükemmel bişey..sadece türk radyoları var ama önemli radyolar yok galiba
    ve TV lerde var sol tarafta ayrı bölümde izleniyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANCHEZ28 -- 14 Ekim 2005, 0:45:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.