Şimdi Ara

Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstediğim anadolu lisesiyle puanım tam aynıydı.En geç 3 nakile gelirim sanmıştım.Ama puanlar şuan inanılma z yüksek gelme ihtimalim yok neredeyse.İnternette birsürü şey okudum mesleki ve teknik liselerini kimse önermiyor.Bulunduğum okul puanımın 80 puan altında anadolu lisesine nakil de gelmiyor.Sizce çok programlı bir liseye gitmeli miyim? Nakil verdiğim an direk alınırım



  • geçtiğimizi senelerde, kapasitesi yüksek olmasına rağmen, sınavda yeterli puan alamadığı için, okulumuza gelen bir öğrencimiz vardı. meslek lisesine düştüm diye tribe girmeden, hem derslerine çalıştı, hemde üniversite sınavlarına hazırlandı. sonunda, tekirdağ üniversitesi tıp fakültesini kazandı. 9. sınıfta, başka bir liseye geçiş sansın olabilir. ama ne olursa olsun, doğru seçimi yapar ve ben ne yapacağım telaşına girmezsen, anadolu teknik lisesinden üniversiteyi kazanabilirsin. her şey sana kalmış.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Sende Moral Vermek İçin O Kadarda Sallama hocam :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sultanahmet anadolu meslek ve teknik lisesi olarak, hem geçen sene, hemde önceki sene, birer öğrencimizi tıp fakültesine gönderdik. şüphe etmekte haksız değilsin. çünkü bu seneki son sınıf öğrencilerimiz, umut vaat etmiyor. umarım bizi haksız çıkarırlar. ama meslek liselerindeki ön yargılar olmasa, başarı için çalışacak öğrenciler var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 7 Nisan 2017; 21:44:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.