Şimdi Ara

Meslekden Anadoluyo Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar Ben Mesleki Anadolu Teknik Otomasyon Öğrencisiyim Ben 10 sınaf gidiyorum 10. sınıf bitişinde anadolu lisesine geçiş yapabilir miyim benim puanı 250 civarıydı çok düşük biliyorum kafama sonradan dank etti ama 9.sınıf yıl sonu ortalamam 69 ama bu sene 10. sınıf yılsonu ortalamasını 80 veya 90
    yapsam anadoluya geçebilir miyim ben eğer geçebilirsem bazı derslerden geri kalacaımı biliyorum ama üniversite de okumak istediğim için anadoluya geçiş yapabilirsem çok iyi olacak .
    Yardım Eden Ve İlgilenen Herkese Şimdiden Çok Teşekkürler



  • bunu isteyen tek kişi, den değilsin. puanın çok düşük olmasa bile anadoluya geçmek zor bir iş. paran varsa, temel liseye geçebilirsin. aksi halde, alan ve dalına razı olmak zorundasın.

    anadolu meslek ve teknik liselerinden de üniversiteyi kazananlar oluyor. geçen sene ve bu sene, birer öğrencimiz tıbbı kazandı. planlı ve disiplinli çalışırsan, hala şansın var. meslek lisesinde şansım olmaz diye kendini şartlandırırsan, bir bardak soğuk su içebilirsin.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Ben üniversite meslek lisesinden gidilmez demiyorum bazı genellikle tüm öğretmenlerimiz meslek lisesi mezunu ama bizim biyoloji ögretmenimiz 11.sınıfta bizim okulda biyoloji dersi kaldırılcanı söyledi ve benim bölümümü biliyorum otomasyon bölümü geleceği olanlar için çok iyi bir bölüm bu biyoloji olmaması beni tedirgin etti bazı arkadaslarımda benim gibi düsünüyor ama benim düsüncem bu biyoloji dersinde kendim de ilerleme katlede bilir miyim ?
    ve siz ne öğretmenisiniz ?
    yardımlarınız için teşekkürler.
  • elektrik öğretmeniyim. her ne kadar dershaneler kaldırılmış olsa da okullarda haftasonları yetiştirme kursları düzenleniyor. ayrıca internet aracılığıyla, çeşitli test ve kaynaklara ulaşma şansınız var. iyi bir arama ve disiplinli bir çalışma ile eksikliğinizi kapatabilirsiniz. biyoloji öğretmenize ders saatleri dışında danışabilirsiniz.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Meslek liselerinden geçe geçe Anadolu liselerinde kalite bırakmadınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.