Şimdi Ara

MESLEK YÜKSEK OKULLARI İŞ İMKANLARI NELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek yüksek okulları kötü mü? Oraları bitirince imkanları neler? (Mekatronik Bölümü)

• Ben Mekatronik okuyorum iş imkanı oldukça geniş mekatronikde rahatlıkla seçebilirsin ama çoğu kişi DGS için sırama tahtası olarak kullanıyor bir çok mühendislik dalı tercih edilebildiği için.
  • Mühendislik çok yüksek alıyor.M.Y.Odan çıkınca Mekatronik Teknikerliği iş imkanları iyi mi? Ortalama maaşları ne kadar? Cevap verirsen çok makbule geçer.
  • Mekatronik , Otomotiv yada herhangi bi bölümden yüksek okul mezunu olduğun zaman o bölüm üzerine azda olsa bir deneyimin yoksa hiçbir getirisi olmaz.tek yapabileceğin iş tüvtürke muayene uzmanı olursun genelde mekatronik makine otomotiv bölümü deneyimi olmayan mezunların toplanma kampı gibi biyerdir .Yada büyük bi firmada tanıdığın vasıtasıyla bi birime girersin.Tavsiyem ikinci öğretime dahilseniz bölümünüze uygun bi işe ücreti düşükte olsa başlayıp deneyim kazanmanızdan yanadır yoksa 2 yılınızı o yollarda boşuna yersiniz.Ki bende 2006 otomotiv mezunuyum (2011 uluslararası iktisat mezunuyum) ve bilgisayar,elektronik ve otomotiv elektroniği alt yapım olduğu için şuan birçok sektörde iş imkanı bulabiliyorum ama benimle birlikte myo yu iş imkanı olarak gören arkadaşlarımın çoğu tüvde ve servislerde çok basit rakamlara çalışmakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.