Şimdi Ara

Meslek Seçimi Yapamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene İnşallah üniversiteye adım atacağım. Ygs'den ne çok kötü ne de iyi bir sonuç elde ettim. Sayısal olarak 110k, tm ise 50k geldi. Şu an kafam çok karışık. Sayısala ağırlık verip ortalama bir bilgisyar mühendisliği mi yoksa tm'den hukuk mu? Hergün kafamda ama seçim yapamıyorum. Bu kararsızlık çalışmayı da düşürüyor. Tavsiyelerinize açığım. Yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerileri bekliyorum.

• O sıralama ile LYS'den iyi bir sonuç çıkartırsan, özellikle iyi bir Edebiyat netiyle Ankara Hukuk, İstanbul Hukuk şansı var, valla meslek seçimi senin bileceğin iş, ilgi alanlarına göre değişir bu, çünkü ikisi bambaşka meslekler, ama hangisinden daha iyi bir üniversite kazanmam kolay olur dersen, Hukukta işin daha kolay olur, sayısalcısın sanırım, Edebiyatı 2 ayda toparlayabilirsin, tam hatırlamıyorum şimdi sistemi de sanırım 45 net ve üzerine iyi bir matematik seni güzel yerlere taşır TM'de..
  • Sevdiğini seç sevmediğin bölümü okumasıda zor gelir adama
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara ilgiliyim. Az çok program işini de seviyorum ama şu ygs sürecinde fenden anlamadığımı farkettim. Tm den rahat hukuk kazanırım gibi geliyor, mühendislik için zaten bilmediğim fen konularıyla upraşıp sonunda da seneye kalmak istemiyorum. Kararsızlığım bu yüzden zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim ve Üniversite Tercihleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.