Şimdi Ara

MESLEK SEÇEMEYEN ÇOCUĞUN SON KARARI :).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zaten mezuna kaldım. Sağlık sektörü istemiyorum. Çünkü sevmiyorum. Kimsede zorla bana bir şeyi yaptıramaz. Ne annem ne babam ne de akrabalarım. Hiçbiri umrumda değil. Tek önemli olan benim ne istediğim. Tek bir hayatım var onuda ben yaşayacağım onlar değil. Bunun bilinciyle çalışmaya başlıyorum. Ama üniversite hedefim var. ODTÜ VE 5K SIRALAMA. Bende bunu yazıp panoma astım. Henüz tam olarak mesleğimi seçmiş olmasamda neyi sevmediğimi biliyorum. 2018 de sonuçlar açıklanınca tercih döneminde tek tek gidip diş hekimiyle, mühendislerle konuşacağım. Ona göre kararımı vereceğim ama diş hekimi asla olmam. Ama yinede içimde ukte kalmasın diye konuşurum.

Bana tavsiye veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :)).

İşte bu be :)). Sonunda ders çalışıcam :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖSYM bükücü -- 9 Temmuz 2017; 1:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni biraz olsun kaale aldığın için teşekkür ederim :) umarım bütün bunlar güzel bir hayatın başlangıcıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisedeyken yazılım öğrendiysen ve alt yapın varsa yaz.okul sana fazla bir şey katmayacak bilgisayarda %90 kendin araştırıp öğreniyorsun.piyasaya hakim çok insan var seninse bunu 4 yılda derslerin yanında kapman gerek ki onuda kendi çabanla yapman gerek . çok görüyorum hiç bilgisi olmadan gelen arkadaşları, ilk yılda çaba görmedim çogunda pek iş çıkmayacak insanlar direk belli oluyor zaten tuttu diye yazmış.başarılı olsa da derslerinde başarılı ki bir işe yaramıyor ortalama dışında. ha ne öğrendin c öğrendim c++ öğrendim derslerle ,kendin ne öğrendin hiçbir şey ,yaz bakalım anca hesap makinesi yazacak kadar öğrendi çünkü işe yarar birşeyler çıkarmak için yeterli bilgiyi kendin araştırıp öğrenmek gerekiyor.ses ekleyim desen ha hangi kütüphane hangi işletim sisteminde ne yapılması gerek ,senin bulman gerek bize okulda gösterilmedi öyle bir şey. özellikle kızlarda var bilgisayar için konuşursak. o yüzden ona göre seçimini yap.

• keşke bu cesaret bende de olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.