Şimdi Ara

Meslek önerisi ( eşit ağırlık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşitağırlık öğrencisiyim bu sene fakültelere giriş için çaba harcamaya başladım fakat ne için harcayacağımı bilmiyorum
    Konservatuar ve Diş hekimliği kafama yatan yerler oldu sadece.
    Fakat diş hekimliği imkansızı gösterdiği için,konservatuar da 2.üniversite olarak düşündüğüm için farklı meslek arayışları içerisindeyim.
    Matematik seviyem pek iyi değil,sevmem de matematiği.
    Kişilerle ilgilenmeyi severim,insanları severim daha doğrusu.
    Hümanist bir yapım var.

Aklıma psikoloji geliyor fakat trdeki çalışma şartlarını merak ediyorum.
    Uluslararası bir işte çalışabilirim.Yabancı dilim iyi ve geliştirebileceğime inanıyorum.

Yani evet 91 aralık doğumluyum artık mesleğimi kendim seçmem gerek ama olmuyor ne bileyim kafama trdeki çalışma şartları falan takılıyor bazı mesleklerde o yüzden vazgeçiyorum...

Acaba sizin araştırmamı önericeğiniz meslekler var mı ?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim,teşekkürler...

• Uluslararası ilişkiler
    matematik kasarsan uluslararası ticaret ve işletmecilik
    pdr psikoloji
  • Bana senin için PDR ideal gibi geldi. Ancak burada yazılanlar tabii ki bizim görüşümüz. Yine meslek seçiminde en doğru kararı kendin verebilirsin, sadece bize göre şekillendirmeni önermem.

Matematik düzeyini iyi hâle getirirsen hukuk fakültesi de öneririm.

Diş hekimliği fakültesi hem alan dışı statüsünde hem de YGS, LYS-1 ve LYS-2'de sağlam netler yapman gerekiyor.
  • Uluslararası ilişkiler mezunları devletler arası politik görevlerde yer alıyor.Devleti sevmem anarşist biriyim o yüzden uluslararası ilişkilerin devlete bağlı kurumlar dışındaki iş imkanlarından da haberdar olmam gerek.Sanırım özel firmaların uluslararası ticaretinde de görev alıyorlar.Uluslararasını biraz daha açarsanız sevinirim.

Diş hekimliğini zaten kasmam imkansız o saf dışı kalıyor.

Hukuk fakültesine de sıcak bakmıyorum ama matematiği de zaten mecbur olarak kasacağım için o da tercihlerim arasında olacaktır.

Bu arada Pdr dediniz fakat pdr mezunları psikolog olamıyor diye biliyorum.İş alanları pdrnin daha geniş diyorlar ama nasıl oluyor da psikoloji okuyandan daha fazla iş alanı oluyor pdrnin?Pdr hakkında da bilgi verirseniz sevinirim
  • Bilemiyorum ama psikoloji bölümünü düşünebilirsin. Birçok yerde çalışma imkanın olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşit ağırlık iş imkanları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.