Şimdi Ara

MESLEK ÖĞRENİRKEN PARA KAZANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar memurluk bu yıl da gelmezse bu kurslara başvuracağım, bu kurslardan sertifika alan var mı aramızda,
    en cazip tarafı kurs müddtince meslek sigortamızın yatması ve günlük 15 lira verilmesi
    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İşkur tarafından ortaklaşa başlatılan İşgücü Yetiştirme Kurslarına başvurular sürüyor. Kurslara Çayırova Belediyesi Endüstriyel İlişkiler Departmanınca da yönlendirmeler yapılarak vatandaşlara konu ile ilgili bilgiler veriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İş Kurumu Gebze Şube Müdürlüğü tarafından 22 meslek üzerine açılacak kurslara başvuru yaparak katılan kursiyerlere her fiili kurs günü için 15 TL kursiyer harçlığı verilerek eğitimlerin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kursiyer harçlığının yanı sıra iş kazası ve meslek hastalığı sigortası da paket program şeklinde sunuluyor.
    KURSİYERLERDE ARANILAN NİTELİKLER;
    a)İşkur’a kayıtlı işsiz olmak
    b)15 yaşını tamamlamış olmak,
    c)Eğitim düzenlenecek mesleğin gerektirdiği özel şartlara sahip olmak,
    d)Düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce hiç katılmamış olmak, farklı meslekte ise son 24 ay içerisinde kurs almamış olmak.

MESLEKLER

Alüminyum/PVC Doğrama İşçisi, Argon Kaynakçısı,Aşçı, Bayan Kuaförü, Boyacı (Metal), CNC Tezgah Operatörü, Dikiş Makinesi Opert. (Terzi), Doğalgaz Tesisat İşçisi, Eğitici Anne,Elektrik-Elektronik,Endüstriyel Otomasyon (Mekatronik),Gazaltı Kaynakçısı,Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı,Kurgucu,Makine Bakım Onarım, Pres Tezgahı Oprt., Reklamcı,Satış Elemanı (Perakende),Ses Düzenleyici,Temizlik Elemanı,Tıbbi Sekreterlik,Yönetici Sekreterliği

http://www.gebzegazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=3666&haber-meslek-edinirken-para-kazanin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusunmeyenadam -- 18 Temmuz 2010; 3:10:20 >

• Ben başvurdum kura çektim ama kazanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Ben başvurdum kura çektim ama kazanamadım

istediğin branş neydi ya da her meslek dalında aynı yoğunluk var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeyenadam

quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Ben başvurdum kura çektim ama kazanamadım

istediğin branş neydi ya da her meslek dalında aynı yoğunluk var mıydı?

Valla sordum ben hangisinde talep az adam hepsine talep çok demişti. Hangi bölüm olduğunu unuttum
  • sigorta bildiğimiz ssk değil, sigorta kursta başına birşey gelirse onu karşılıyorlar
  • ben gittim o kursa bilgisayar programcılığı 6 ayda ne öğrendim hiç ne kazandım günde 15 tl sigorta falan yok yanlış bilgi sertifikayı aldım mı aldım ama hiç birşey bilmiyorum yani boş beleş işler işkurun yanlışı şudur özel bir şirkete vermiş ne kadar kursiyer çıkartırsa şirket o kadar para alacak hiçbirşey bilmediğim halde bilgisayar programcılığı sertifikam var hesap et.
  • sigorta kısmını meslek sigortası olarak değiştirdim uyarılar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.