Şimdi Ara

meslek lisesiyim düze geçmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmirde meslek lisesi öğrencisiyim,bilişim alanına geçmek istiyordum fakat yeni sistem gelmiş meslek liselerinden bilişime geçiş iptal olmuş başka bölüm okuyamam,bazı tavsiyeler alıyorum düz liseye geç diye,sizin tavsiyeniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.tek

izmirde meslek lisesi öğrencisiyim,bilişim alanına geçmek istiyordum fakat yeni sistem gelmiş meslek liselerinden bilişime geçiş iptal olmuş başka bölüm okuyamam,bazı tavsiyeler alıyorum düz liseye geç diye,sizin tavsiyeniz nedir?

Bende meslek lisesi bilişim mezunuyum ama sana şöyle söyliym insanın aklına son sene donk ediyo keşke düze gitseydim de matematik olsun diğer dersler olsun en azından ufak temel olsaydı diye şuan senin yerinde olsam adam akıllı da üniversitede okumak istiyorsam düşenmeden düze geçerim ama tabi yinede senin biliceğin bişey.
  • kayah5520 K kullanıcısına yanıt
    düz liseler kalkmamışmıydı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.tek

düz liseler kalkmamışmıydı ya

O zaman paşa paşa meslek lisesinde oku kardeşim :)
  • erdem.tek E kullanıcısına yanıt
    Şemikler havva özişbakan şehit ali dolu var bunlar sadice benim çevremde bildiklerim.
    İzmirde sözel bolumu olan liseler hakkinda bir bilgin var mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uğraşma kardeşim meslek liseyle, bende meslek lisesi mezunuyum ve tek söyleceğim düz bir liseye geçip en azından saçma sapan alan dersleri görmez sadece ygs-lys çalışırsın bilgisayar la ilgilenmek istiyorsan daha zamanın olacak senin önceliğin istediğin bölümü seçmen de yardımcı olacak puanı elde etmen, meslek liselerin amacını ben gerçekten anlamış değilim neyin kafasıyla hareket edip böyle saçma salak okullar açmışlar, yetkili bir makam gelip mantıklı bir açıklama yapsa keşke bu insan hiç sayısal ders görmüyor ee, 3 senen çöpe gidiyor, bence hemen düz bir liseye gitmen şart, tabi sen bilirsin, dileğim meslek liselerinin kapanma umuduyla :)
  • Meslek lisesinden diğer liselere geçmek yok diye biliyorum. Geçiş her zaman kendi seviyende ya da yüksekten alçağa doğru oluyor.

Fen-AÖL-Anadolu-Düz

Hatta düzden mesleğe geçmek de yok zannedersem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakin ole bi hata yapma.. Duz lisede ders denen sey yok dostum . laylaylom yani. Diplomanda bi b..ka yaramiyor. İdealist degilsen cekilmez. Gelci hos idealist adam duz lisedede okumaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çabuk geç hayatını karartma meslekden koskoca dönemde 1 yada 2 kişi kazanır
  • düz liseler kapandımı bunun hakkında bi bilginiz varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.