Şimdi Ara

MESLEK LİSESİNDEN HUKUK KAZANABİLİRMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN ANADOLU TEKNİK LİSE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ 2.SINIF ÖĞRENCİSİYİM.ŞİMDİDEN YGS VE LYS YE ÇALIŞIYORUM.HEDEFİM HUKUK FAKÜLTESİ.HUKUĞA ALAN DIŞI TERCİH YAPARAK SINAV PUANI+OKUL PUANIYLA YERLEŞEBİLİRMİYİM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• evet yerleşebilirsin. Herhangi bir katsayı engeli yok. Herkesle eşit katsayıyla çarpılıyor puanın. Ayrıca senin için okul puanı bir dezavantaj sayılabilirdi ki ; bu sene bu dezavantaj da çözülüyor .Yani okulun başarısı etkisine göre değilde, diploma notunun etkisine göre okul puanı alıyorsun.
    Yani hiçbir engelin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 2 Ekim 2012; 22:04:14 >
  • HANİ MESLEK LİSESİ OKUYUNCA İLLA MESLEĞİMLE İLGİLİ BİRYERE GİTMEME GEREK YOK DİMİ.OKUL PUANIM FALAN DÜŞMEZ DİMİ...
  • Dusmez bacim da ne babalar hazirlaniyor egoistlik yapayim kendimden biliyorum cok calis olur elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır hiç bir engel yok ister tıp ister hukuk ister iletişim oku.
    Okul puanında senin diploma puanına göre gelicek yani onda da okulunun etkisi yok; bireysel başarının etkisi var
  • birde bana 10.sınıf için tarih ve coğrafya konu anlatımlı kitap önerirmisiniz hangi yayın iyi olur sizce
  • ŞİMDİ HUKUK TM2 PUANIYLA ALIYORYA.O ZAMAN BENİM YGS VE LYS DE HANGİ DERSLERDE BAŞARILI OLMAM LAZIM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anadolu lisesinden fen lisesine
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bi cevap verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofi630

ŞİMDİ HUKUK TM2 PUANIYLA ALIYORYA.O ZAMAN BENİM YGS VE LYS DE HANGİ DERSLERDE BAŞARILI OLMAM LAZIM..

Ygs de Türkçe Matematik , TM-2 de Edebiyat , Matematik , Geometri , Coğrafya
  • tarih yok mu peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofi630

tarih yok mu peki

Tarih var Ygs de ama fazla etkilemez LYS de çözmene gerek yok zaten TM puanını etkilemiyor
  • Meslek lisesinden düz liseye geçilir mi bilmiyorum ama geçiliyorsa kesinlikle geç derim tabi hukuk istiyorsun hedefin yüksek olduğu için söylüyorum bunu. Bana göre tek başına çalışmakla öğretmenden öğrenmek arasında uçurum var yani bir türev integral konusunu hiç bir şey bilmeden biraz zor öğrenirsin diğer konuları da elbette.
  • şimdiden sınava çalışıyorum zaten şu anda ygs ye ağırlık veriyorum.e ygs de9.sınıfı soruyor.bende 9'u bitirdim.o yüzden şimdiden başladım.hedef yüksek olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

evet yerleşebilirsin. Herhangi bir katsayı engeli yok. Herkesle eşit katsayıyla çarpılıyor puanın. Ayrıca senin için okul puanı bir dezavantaj sayılabilirdi ki ; bu sene bu dezavantaj da çözülüyor .Yani okulun başarısı etkisine göre değilde, diploma notunun etkisine göre okul puanı alıyorsun.
    Yani hiçbir engelin yok.

Hocam kesin bilgimi bu artık diploma puanına göre mi gelcek ?
  • Neden kazanamayasın bir tanıdığım vardı çocuk meslek lisesinde okuyordu bu yıl ygs de ilk 100e girmişti.
  • Neden olmasın bu sana bağlı .
  • Bende meslek lısesıyım hayal ama ımkansız degıl kardesım cok zorlanıyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.