Şimdi Ara

Meslek Lisesinden , Düz Liseye Geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Meslek Lisesi 11. Sınıfı okuyorum. 12. sınıfta düz lisede devam etmek istiyorum. ben geçiş hakkım var diye biliyorum , dava fln acılmış katsaymıdır nedir kaldırılmış vs. sözün özü benım sımdı düz lise geçiş hakkım varmı yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOfThrones07 -- 29 Eylül 2012; 22:20:13 >

• Meslek lisesinden düze geçiş yapamıyosun. 10.sınıftan itibaren geçerl, bu kural
  • BENDE CNC OKUYORUM SON SENEM, AKLIN VARSA KAÇ KURTAR KENDİNİ. ÇOK PARA VAR DİYE KANDIRIYORLAR SANAYİDE KALIPÇI İŞİ YAPIYORUM KAÇ KURTUL....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoleri35

Meslek lisesinden düze geçiş yapamıyosun. 10.sınıftan itibaren geçerl, bu kural

eminmisin hocam ? ciddenmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordxSauron

quote:

Sorun yok, bu seneyi bitir. Sene sonu nakil yaptırırsın.

Ayrıca, bütün mesleki bölümlerde staj olayı var bunu bilmiyormuydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordxSauron

quote:

9.sınıf bitene kadar o iş hocam geçmiş olsun ne diyeyim ben 9.sınıf düz lisedeyim turizm ve otelcilğe alınmıyorum puanım tutugu halde hay boyle sistemin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesi bilgisayar bölümü okuyorum bende, evet geçiş hakkın 9.sınıfta var sadece geri kalanda geçiş hakkın yok, geçiş yapamazsın yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üniv okuyabilirsin elbette ama meslek lisesindende okuyabilirsin artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.