Şimdi Ara

Meslek lisesinde öğretmene büyük saygısızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şiddet çözüm değil. Okuma niyetinde olmayanları öğretmen sınıftan, okul idaresi de okuldan atacak.

Sorunun etkili çözümü bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik bir meslek lisesi dicem meslek liselinin biri çıkıp saldıracak
  • Bazi liselerde boyle oluyor bazilarin da ise hoca iki sertlesti mi herkes susuyor. Hocalar bastan yumusak davranmayacak cizgisini koruyacak. Ogrenci de haksiz yere kendisini ezdirmez zaten. Benim anadolu lisesinde oyleydi yani karsilikli saygi vardi ama hoca haksiz oldu mu ogrencide tepkisini gosterirdi.

• türkiyede sadece 1 tür lise vardır o da açık öğretim lisesi.
    geri kalanlar vizyonsuz öğrenci yetiştirme kurumlarıdır
  • Ne kadar saçma yorumlar var sanki suçlu öğretmen imajı veriliyor. Öncelikle herkes insan olacak. Ne yani sokaktan geçen masum biri otoriter değil diye üstüne mi çıkılacak veya dişini gösteremeyen bayan hocalar ne olacak. Yani bu olayı haklı mı kılıyor. Hmm tüm öğrenciler tetikte bekliyor eğer ogretmen otoriter degilse hucuuumm. Yani durduk yere bu hareketi yapan ve bu durumdan zevk alıp gülmeye devam eden sınıftaki diğer bozuntular da hasta bir ruha sahipler. Ne empati duygulari var ne de saglikli bir dusunce yapilari. Yazik..

• Meslek lisesindeki öğretmenler de masum değil. Çoğu öğretmen denmeyi bile haketmiyor. Ortam baştan sorunlu. Okumaması gereken insanları, Öğretmen olmaması gereken insanları bir araya koyuyorsun. Ortaya haliyle böyle bir sonuç çıkıyor.
  • Bu hayatta zorla güzellik olmuyor. Adam okumak istemiyorsa okumasın bu kadar basit. Okula zorla getirirsen olacağı bu.

O yaştaki çocuk okuyup okumamanın ileride ne gibi problemlere sebep olacağını bilemez, buna da hak veriyorum. O zaman aileleri bilecek. Bu tip hareketler yapan arkadaşın ailesini okula çağıracaksın 'Böyle böyle yapıyor ya adam edin ya da okuldan atılacak.' deyin olsun bitsin. Herkes okumak zorunda mı? Birkaç kişinin kendini bilmezliği yüzünden onlarca kişi iyi eğitim alamıyor. Ülke için çok büyük kayıp düşünüldüğünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 11 Şubat 2018; 1:5:10 >
  • Her lise böyle değil allahtan. Geçenlerde küçük kuzenimi almak ve okul müd yardımcısı ile konuşmak için okuluna gittim. anadolu lisesi okul. Öğrencilerin hepsi çok efendi, öğretmenler keza şeker gibi :) saç zorunluluğu kalkmış, saçları uzun bağlı erkek öğrenciler var. başka bir ülkeye geldim sandım bir an :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Meslek lisesindeki öğretmenler de masum değil. Çoğu öğretmen denmeyi bile haketmiyor. Ortam baştan sorunlu. Okumaması gereken insanları, Öğretmen olmaması gereken insanları bir araya koyuyorsun. Ortaya haliyle böyle bir sonuç çıkıyor.

Belli ki öğretmen arkadaşımız naif karakterli biri. Öğretmen olmaması mı gerekiyordu sizce? Veya sizce öğretmen nasıl olmalı?
  • Burada okuma zorunluluğu veya okumak istemeyen gelmesin değil konu. Her istemeyen öğretmeni kucaklamalı mı onunla dalga mı geçmeli ? Bizim de sevmediğimiz dersler vardı ama gidip de dersi sevmiyoz diye hocalarla dalga geçmiyorduk. Burada hastalık sorunu var kişilik sorunu var. İstemeyen gelmez zaten okula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 11 Şubat 2018; 13:25:28 >
  • Her şey öğretmende bitiyor. Öğretmen restini çekmeli, otoritesini sağlamalı; kurallara uymayan öğrenciye karşı gerekeni yapmayan okul yönetimine karşı öğrenciye şiddet uygulamak diğer öğrencilerin haklarını korumaktır.

• NE OLDU ARKADAŞLAR, ÖĞRETMEN TOKAT ATINCA FALAN HEPİNİZ ÇOK KİBAR ÇOCUKLAR KESİLİYORDUNUZ. BUNLARI ÖĞRETMEN YAPILMAMALIU GÖREVDEN ALINMALI FALAN DİYE BURADA DUYAR KASIYORDUNUZ.

ARKADAŞ SÖYLÜYORUM HER ÜLKENİN İNSANI FARKLI, BU ÜLKE İNSANI DA OTORİTER, GEREKTİĞİNDE TOKAT YUMRUK ATAN BİR İDARE İSTER, ÖĞRETMENDE BÖYLE OLACAK BU ÜLKEDE. ÇÜNKÜ İNSANLARIN İŞTE ŞU GÖRDÜĞÜNÜZ KIRMIZILI MORON GİBİ MAYASI BOZUK ÇOĞUNLUKTA.

BAKIN ADIM GİBİ BİLİYORUM, ŞU KIRMIZILI İNSAN MÜSFETTESİ NE İDARİ NE CEZA VERİRSEN VER BU HERİF YAPTIĞIYLA GURUR DUYACAK SAĞA SOLA ANLATACAK. YA BUNU OKULDAN ATACAKSIN YADA HERKESİN ÖNÜNDE REZİL EDECEKSİN.

BEN MÜDÜR FALAN OLSAM SABAH VEYA CUMA OKUL ÇIKIŞINDA HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE AALLAH YARATTI DEMEM REZİL EDER, İTİN ŞEYİNE GÖMERİM O ÇOCUĞU.

HADİ SİZ ŞİMDİ CİCİ COCUKLAR ÖĞRETMENLERİ ELEŞTİRE DURUN

• Sorun öğretmen kaynaklı deyip sıryrılmayın.

Sorun insan kaynaklı, ailede köpek gibi yetiştirilen insan bunu yapar. çocuğa değil ailesine bakmak lazım.
  • vayyyy suçlu öğretmen olmuş.
    sen çocuğu doğur sokağa at. büyüğüne saygı bilmez. elinde sigara , ağzında küfür.
    şımarık bir canavar yarat. ondan sonra suçlu öğretmen.

sınıfta kalma bitti.
    okuldan atılma bitti.

bu çocukları direk okulddan atıcan. disiplin suçundan.

kesinlikle lise diploması alamayacak.

ondan sonra ne yaparsa yapsın.

kendi işin mi kurar. komedyen mi olur. kendi bilir.
  • Meslek lisesinde bir baltaya sap olamayacak hayatı kaymış serseri tipler okuyor.
    Öğretmenlik şöyle kolay böyle kolay diyenler izlesin bence.
    Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.
  • Parsbey P kullanıcısına yanıt
    Aynen. Şiddete gerek yok. Bu tiplere caydırıcı cezalar verilirse birdaha kimse böyle şeylee yapamaz. Okullarda sınıftan kalma ve okuldan uzaklaştırmaya varan disiplin cezalarının gelmesi lazım. Eskiden böyle öğrenciler okuyamadığı için okuldan atılıyor, erken yaşlarda işe giriyordu. Bu tür veletler okuyamazsa piyasada, dışarda zor şartları yaşayıp adam olurlar ancak.

• Halen öğretmen suçlu diyen var. Yahu öğretmen polis midir ? asker midir ? yargıç mıdır ?

İnsan olan insan gibi sırasında oturur dersini dinler görev ve sorumluluklarını yapar.

Yani öğretmenin şiddet uygulamasına varmamalı olay. Dersi dinlemiceksen git girme derse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Halen öğretmen suçlu diyen var. Yahu öğretmen polis midir ? asker midir ? yargıç mıdır ?

İnsan olan insan gibi sırasında oturur dersini dinler görev ve sorumluluklarını yapar.

Yani öğretmenin şiddet uygulamasına varmamalı olay. Dersi dinlemiceksen git girme derse.

Meslek liselerinin amacı zaten insan olanları toplamak değil ki? Alt tabakadaki sorunlu gençleri eğitmek için kuruldu. Düzgün olanlar zaten diğer liselere gidiyor.
  • quote:

quote:

Halen öğretmen suçlu diyen var. Yahu öğretmen polis midir ? asker midir ? yargıç mıdır ?

Meslek liselerinin amacı zaten insan olanları toplamak değil ki? Alt tabakadaki sorunlu gençleri eğitmek için kuruldu. Düzgün olanlar zaten diğer liselere gidiyor.

Ağaç yaş iken eğilir o yaştaki o davranışlara sahip birini adam etmek zorunda değildir öğretmen edemez de.. Okul dışı başka yollar gerekli.

• quote:

quote:

quote:

Ağaç yaş iken eğilir o yaştaki o davranışlara sahip birini adam etmek zorunda değildir öğretmen edemez de.. Okul dışı başka yollar gerekli.

Okul dışında başka yol bu insanları imha etmek olabilir. Buda mümkün değil haliyle. Amaç sadece öğrenciyi adam etmek değil çevreyi de korumak. Okul saatleri bile buna göre belirleniyor. Öğrenci dışarıya bulaşamasın. Okuldan eve, evden okula gitsin diye planlanıyor. Aksi takdirde bu kadar fazla boş elemanı nasıl zapt edeceksin?

Edit: Bu arada öğretmenlerin yardımıyla bataklıktan çıkan, adam olan çok gençte var. Yakından tanıyorum. Bu insanlar normalde kavga-uyuşturucunun içindeyken şuan üniversiteye hazırlanıyorlar. Ama her öğretmende böyle değil işte. Sadece aldığı maaşa bakıyor. Eğer o öğrencileri disiplin edemeyeceksen meslek lisesinde ne işin var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 11 Şubat 2018; 17:48:4 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.