Şimdi Ara

Meslek Lisesi YGS Başvuru Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Ziraat Bankası üzerinden T.C. kimlik numarama sınav başvuru ücretini yaptıktan sonra herhangi bir liseye gittim başvurunun tamamlanması için fakat bilgilerimin olmadığını ve Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünden halletmem gerektiğini söyledi. Sürem az olduğu için buradan öğrenmek istediğim bazı şeyler var bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa çok memnun olurum.

Öncelikle;
    Meslek lisesi mezunuyum ve mezun olduktan sonra sınavla ilgili hiçbir işlem yapmadım ve geçiş hakkımı da kullanmadım sorun galiba bundan kaynaklı, benim merak ettiğim konu Davutpaşa kampüsüne gidip ne yapacağım tam olarak ve hangi saatler arasında bu işlemi halledebilirim. Üniversitenin sitesi üzerinden iletişim bilgilerini aldım ve aradığım zaman beni bir numaraya yönlendirdi fakat numara çalıyor telefona cevap vermiyorlar, bu sebeple gerekli araştırmaları yaptıktan sonra sorma gereksinimi duydum. Bilgisi olan arkadaşlar sormama gerek kalmadan bildikleri her konudan bahsederlerse gerçekten çok memnun olurum. Teşekkürler.

• ösym şifren var mı?geçen sene sınava girdin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

ösym şifren var mı?geçen sene sınava girdin mi?

üstte hiçbir işlem yapmadığımı belirtmiştim sınavla ilgili hiçbir bilgim yok herhangi bir şifre falanda almadım elimde hiçbirşey mevcut değil. Sadece ziraat bankasına para yatırdığıma dair makbuzum ve lise diplomam mevcut.
  • devrem bilgilerin yoksa diplomanla mezun olduğun lisene gidiyorsun diploma fotokopisin arkasını önünü onaylatıyorsun aslı gibidir diye müdüre veya yardımcısına kim ilgileniyorsa artık
    sonra bu onaylı örnek ve kimliğinle yıldız teknik fen edebiyat fakültesine gidiyorsun ösym koordinatörlüğüne ordan başvurunu yapıyorsun.
    ama sınavsız geçiş yapsanda senin bilgilerinin olması lazım birde mezun olduğun okuldan kayıt olmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

devrem bilgilerin yoksa diplomanla mezun olduğun lisene gidiyorsun diploma fotokopisin arkasını önünü onaylatıyorsun aslı gibidir diye müdüre veya yardımcısına kim ilgileniyorsa artık
    sonra bu onaylı örnek ve kimliğinle yıldız teknik fen edebiyat fakültesine gidiyorsun ösym koordinatörlüğüne ordan başvurunu yapıyorsun.
    ama sınavsız geçiş yapsanda senin bilgilerinin olması lazım birde mezun olduğun okuldan kayıt olmayı dene

Hocam gerçekten çok teşekkürler şu son günlerde telaştayken nasıl yardımcı oldun anlatamam. Amacım zaten sınava girip açıktan okumak bölümümü okumak istemiyorum. Umarım okuldan da halledebilirim bu işleri. Tekrar çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.