Şimdi Ara

Meslek Lisesi YGS 220 civarı yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, Sınava pek çalışmadık sınavdan korkuyorum . MTOK denen 5 yıllık okula gitmek için 250 civarı puan istiyorlar . Türkçe yapabiliyorum dil anlatım dışında . Sosyalden coğrafyadan 6-7 yapsak matematikden de en fazla 5 tane yapsam bi de fizikten ne olur ? yapılabilir mi sizce ?

herkese başarılar bu arada

• keşke çalışsaydın çalışmayınca korkunun basması normal tabi.Neyse şimdi güzel çalışmaya başlasan 2 haftada yapabilirsin mesela kimya bitirsen 10 net garanti kimyanın ygs kısmı gerçekten basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

keşke çalışsaydın çalışmayınca korkunun basması normal tabi.Neyse şimdi güzel çalışmaya başlasan 2 haftada yapabilirsin mesela kimya bitirsen 10 net garanti kimyanın ygs kısmı gerçekten basit

hocam kimya hakkında bilgim 0 dan da kötü hiç yapamam diye düşünüyorum . matematik fizik felan daha bildiğim konular.
  • ygs nin en basit bölümü oldugu icin onu ornek verdim matamatiktede temel kavramlar basamak gibi ilk konulara calisabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe çalış ne diyeyim en azından anadilin
  • Herhangi birinden 250 yapmak yeterliyse türkçe sosyal çalış matematiktende bildiklerine bak 2 haftada yapabilirsin sosyalden 20 net türkçedende 20-22 çıkarabilirsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.