Şimdi Ara

MESLEK LİSESİ MÜHENDİSLİK KAZANMAK NASIL ÇALIŞMALI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben şuan meslek lisesinde mekatronik bölümü okuyorum, sbs puanım 390 küsürdü çalışmadım tabi. Neyse şuan 11.sınıfım kitaplar aldım fakat çok hırslıyım seneye kesin olarak Anadolu ün. e.e. Müh. kazanmak istiyorum. Şuan Ygs matematik çalışıyorum fakat almam gereken puan maks. 420 mf4 bu dönem sonu ygs matematik bitirsem yazın kimya biyoloji fizik çalışıp. Sene başıda özel hocamla geometri ygs matematik tekrarı ve lys mat. çalışıp. Ek olarak türkçe tarih çalışıyım dedim fakat ben bu sene 2.dönemden özel hocayla mat. geometriye başlasam seneye 2. döneme rahatlıkla tamamlanır.

Sorun şu 2. dönem mat. için özel hocaa gidiyimmi?

Zeka olarakta sayısalı lisede görüyorum ama eğitim kalitesi belli. Fakat hırs yapınca çok iyi anlıyorum, zaten normaldede pratik zekalıyım ygs konularını bildiğimden üstünde çalışıp yaparım diyorum ama işimi şansa bırakamam kesin seneye kazanmam lazım.

Her türlü tavsiye alabilirim.

• Üniversiteli olsamda bu tür konularda mutlaka değinirim.Türkiye'nin kanayan yarasıdır meslek liseleri.Orada burada Osmanlıca tarısması yapacaklarına liselere ceki düzen versin siyasiler.
    Kısaca herkesten cok calısıcaksın,senin mutlaka stajun vardır.stajı olabildigince naylon yap,hic bir ise yaramıyor.CV bile yazamazsın,okul senede 2-3 kere teftise geliyor oradada patron birseyler salladımı problem yok.
    bizim okula mat2 gostermemislerdi,hala acısını cekiyorum.
    Bu arada ozel hocaya imkanın varsa tabiki git.Mutlaka birseyler katar.Birde konularını erken bitirmeye bak ki bolca deneme cozesin.
    Yine soyluyorum,eğitim kalitesi aşırı geri meslek liselerinde ki ben en iyi meslek liselerinden birine gidiyordum sayılır,herkesten cok calısmalısın.
    Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Untouchable19

Üniversiteli olsamda bu tür konularda mutlaka değinirim.Türkiye'nin kanayan yarasıdır meslek liseleri.Orada burada Osmanlıca tarısması yapacaklarına liselere ceki düzen versin siyasiler.
    Kısaca herkesten cok calısıcaksın,senin mutlaka stajun vardır.stajı olabildigince naylon yap,hic bir ise yaramıyor.CV bile yazamazsın,okul senede 2-3 kere teftise geliyor oradada patron birseyler salladımı problem yok.
    bizim okula mat2 gostermemislerdi,hala acısını cekiyorum.
    Bu arada ozel hocaya imkanın varsa tabiki git.Mutlaka birseyler katar.Birde konularını erken bitirmeye bak ki bolca deneme cozesin.
    Yine soyluyorum,eğitim kalitesi aşırı geri meslek liselerinde ki ben en iyi meslek liselerinden birine gidiyordum sayılır,herkesten cok calısmalısın.
    Kolay gelsin

Teşekkürler. Ben mat 2 görüyorum ama ne kadarını bilmiyorum. Şöyle diyim benim kesin olarak seneye girmem lazım korkum matematik değil onu yaparım ama kimya fizik biyoloji hatta türkçe korkutuyor konuları ne kadar zorlar beni? 5ay sonra mat 1 konularını iyice bitirip denemelerle pratikleştiricem ardından yazın biyoloji kimya fiziğe giricem korkum konular ne kadar zorlar beni.
    Birde 420 hedef olunca bayağı korku var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 Yıllığa geçip DGS ile 4 Yıllığa geçmeyi düşünüyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısmen26 kullanıcısına yanıt
    Türkce'de dil anlatım zaten ezber,kalanıda yorum.Paragraf sorularını turkce denemeler cozerek halledersin,yani ben oyle yapmıstım.
    Fizik,kimya,biyoloji de malesef ezber.Ancak calısıpta basaramayacagın birsey yok.Baska adamların kimseden fazlası yok.Hedefin yuksek olması güzel.Belki başlardaki denemelerden umdugunu alamayınca korkabilirsin ancak zamanla düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

2 Yıllığa geçip DGS ile 4 Yıllığa geçmeyi düşünüyor musun?

Yok düşünmüyorum 4yıllığa geçiş için derslerin çok iyi olması lazım tabi iyi olsa bile çok az kişi alıyorlar. 1 2 veya 3 kişi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.