Bildirim
Meslek lisesi mi anadolu lisesi mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Meslek lisesine gidip yazık etme kendine puanının yettigi bi anadolu lisesine git 9.sınıftan her şey baştan baslıyor zaten bakıyosun 100 puan üstündeki okula giden adam üniversite sınavında senden düşük almış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Meslek Lisesine Gitme O Kadar Puan Almışsın Sağlığa Gidersen Üniversite Derdin Az Olur Ama Anadoluda İİYİ -
Sbs den kendi zamanimda 457 almıştım anadolu lisesine gittim ama lisede hiç çalışmadım hep temelden hallettim benden daha az puanla giren insanlar şimdi çok iyi yerlerde o yüzden bi anadolu lisesine gir çünkü 0 dan baslayacak hersey çalışırsan ilerde istediğin her bölüme gidersin..
Kardeş ilçendeki anadoluya puanının tutuyorsa keyfin bilir ama ben kesinlikle sağlık okurdum bölüm olarak att baya iyi . Farklı bi ilçedeyse sağlık lisesi umursama uzak olmasını ama anadolu lisesi için bence değmez . Keşke senin yerinde olabilseydim ve sağlığa gitseydim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: devrimyolu
Kardeş ilçendeki anadoluya puanının tutuyorsa keyfin bilir ama ben kesinlikle sağlık okurdum bölüm olarak att baya iyi . Farklı bi ilçedeyse sağlık lisesi umursama uzak olmasını ama anadolu lisesi için bence değmez . Keşke senin yerinde olabilseydim ve sağlığa gitseydim
il İstanbul ama 40-50 lise puanları dışında bütün anadolulara yetiyor.
Not: puan 420 demişim düzeltiyorum 427-430 -
Kendine yazık etme meslek lisesine mi gidilir o puanla. -
meslek liselerine gitmede nere gidersen git hayatını kaydırırsın -
Meslege gitme gerekirse acik liseye git . Ama meslege gitme mahvedersin kendini
Ben anadolu lisesine gittim ve en kotu anadolu lisesiydi. Okulun bana gram katkisi olmadi. Saglik meslegi sakin dusunme.bir sey kaybetmessin.ygs lys zamani yazarsin hemsireligi puani dusuk.
düze veya anadoluya git kesinlikle meslekten uzak dur -
Bu puanla zaten anadolu garanti. Yorumlar için teşekkür ederim anadolu yazacağım sanırım. -
Sakinn meslek lisesine gitmee bak sakınn ben gittim yanlis yonlendirme vs rehberlik yuzunden. 10. Sinifta matematik geometri gormedik 11de 10. Sinif gorduk.12.de 11 sinif mati gorduk sonucc ne biliyo musun. Gecen sene mezun oldum liseden ve simdi mezun grubu dersanedeyim. Ama eger 2 yillik dusunuyorum ben diyosan git meslek lisesine.
Hiç sevmediğim , varlığı bana aşırı derece rahatsızlık veren , sürüm sürüm sürünmesini istediğim üvey bir evladım olsa Onu meslek lisesine gönderip tüm hayati fonksiyonlarını öldürüp , çoğunun iddaa kuponu yapıp karı kız kovalayıp boş takıldığı ve hayata dair planlar kurmadığı insanlar arasına sokup, okulda hiç bir dersi görmeyip , mezun olduktan sonra 3 4 sene üniverste hayali kurup ağlayarak hazırlanmasına göz yummazdım ulan
Bir meslek liseli olarak aklın varsa gitme diyorum. Kendine yazık edersin. Şakasına geçiyorum orda belki anadolulardan daha zeki insanlarla bile karşılaşırsın ama hiç biri ders kovalamaz ya işin gırgırında olup dersi kaynatmak için can atarlar yada kovaladıkları alan meslek lisesi bölümleriyle ilgili olur. üniverste hayali diye bir şey yok zati unut onu. 4 yıl hiç mat fizik kimya geo görmeyeceksin varmı böyle bir saçmalık ? ben bile liseden sonra 2 yıl paso ygs çalışarak hiç çalışmayan bir anadolu liselinin yaptığı puanlarını denemelerde yapmaya başladım +300 haa sınavda çok büyük bir talihsizlik yaşadım 2 senelik geçiş hakkımı kullanıcam orası ayrı ama biraz aklın varsa gitme. git bir inşaatta iş bul çalış daha iyi. Temelsiz ve eli boş mezun olduktan sonra nasıl bir pişmanlık yaşıycaksın anlatamam bile...
-
Beni dinle SAKIN AMA SAKIN MESLEK LİSESİNE GİTME GEREKİRSE AİLENE KARŞI ÇIK !!!
Sana meslek lisesinde okuyan birisi olarak yazıyorum bunları 9.sınıfta dersleri görüceksiniz oda yarım yamalak 10.sınıfta meslek dersleri gelicek sayısal derslerin kalkıcak.Eğer dersen ki abi ben üniversite okumayacağım o zaman git.Gitsende bişey olamayacaksın ya zaten.Sen sakın ola ki gitme mesleğe anadoluya git ve bendende tavsiye derslerine çok iyi çalış lisede sakın salma bi kere giderse bida zor gelir. Tekrar söylüyorum SAKIN !!! -
Meslek lisesindeyim sayısal derslerin hepsini görüyoruz ama haftada 40 saatten fazla ders var.
Sakın gitme hiçbirşeye vaktin kalmaz pişman olursun. -
Düz oku meslek okuma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X