Şimdi Ara

Meslek Lisesi Askerlik Erteleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
33.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mınıstry Of Natıonal Defence • Asal Şube Listele
    https://asal.msb.gov.tr/Askeralma/AsalIletisim
    gitmeden şubenizi arayabilirsiniz.
  • Bugün öğlen aradım ben daha düzelmedi dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Ankarada merkezde olduğundan belki halledebilmiştir bugün. Bakalım belki de diğer iller yarın öbürgün düzelir.
  • Tmm beyler eyw haber alırsanız yazarsınız

• Sistem açılmış beyler ben bugün tecil ettim

• Bugün gidip tecili yaptırdım açılmış tamammem
  • ben şuan 24 yaşındayım 31.12.2018 tarihine kadar tecilliydim sınavlara hazırlandığım için şubeye gidemedim şuan kaçağım ve teknik lise mobilya dekorasyon bölümü mezunuyum tecil etme hakkım varmı
  • habib.oncu H kullanıcısına yanıt
    Yaşınız 24, 31.12.2018 e kadar tecilli olduğunuza göre açık öğretim okuyordunuz sanırım. Açık öğretim mezunları en fazla 22 yaşına kadar erteletebilir. Bu durumda sizin erteleme hakkınız yoktur askere gitmek zorundasınız. Şube ile iletişime geçin kaçak olduğunuz için şubeden net bilgi alabilirsiniz.
  • @ento3 hayır açık öğretim okumadım. endüstri meslek teknik lisesinden mezunum bu yaşıma kadar üniversiteye girmedim hiç açıktanda okumadım 31.12.2018 tarihine kadar tecilliydim şuan tecilim yokk ve kaçak durumdayım askerlik şubesine hiç gitmedim 2015 de askerlik şubesine gittim 3 yıl hakkımın olduğunu söylediler 3 yıl tecil ettirdim yani 31.12.2018 kadar. şuan kaçak durumdayım ama teknik lise mezunuyum uzatabilirmiyim hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak durumda olduğun için net bir şey bilmiyorum.

Mezun olduğun yıldan itibaren 3+3 yıl erteletebiliyorsun 2015 te mezun olduysan 2021 de tecilin biter.

Ama sen 25 yaşına örnek veriyorum 05.04.2020 ' de giriyorsan tecilin 01.05.2020 de bitmiş oluyor ve askere gitmek zorunda oluyorsun illa 2021 yılına kadar tecillisin diye bir şey yok.

Kaçak olduğundan işin zor gibi şubeye gidip öğreneceksin başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaceless_ -- 14 Ocak 2020; 16:17:56 >
  • Merhaba ben kaçak durumdayım daha tecil etmedim ve 19 yaşındayım dershaneye gidiyorum bu hafta tecile gitsem sıkıntı çıkmaz dimi?

• Tunasoydann T kullanıcısına yanıt
    Liseden mezun olduktan sonra 3 yil hakkin var sorun olmaz cok cok ufak bir para cezasi alirsin ama onu bilebalacagini sanmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son tecil 31.12.19 gözüküyordu ondan sordum çok sağ olun

• merhabalar ben 16.04.1999 doğumluyum 01.07.2020 tarihinde mesleki açıköğretimden mezun oldum diplomam ile 25 yaşına kadar tecil hakkım var mı aceba bi bilginiz var mı
  • Merhaba başkan mesajımı görmeni umut ederek yazıyorum

Liseden sonra 3 yıl tecil ettirmiştim senin Mesleki ve Tekniki liseler hakkında ilave 3 yıl daha tecil ettirebileceğini söylediğini gördüm

Yunus Emre Mesleki ve Tekniki Lisesi mezunuyum fakat diplomamda Anadolu Teknik Lisesi mezunuyu yazıyor, senin durumunda böylemiydi

Mesleki ve Teknik lisesi mezunları diyorsun benim diplomamda Anadolu Teknik Lisesi yazıyor belirttiğim gibi, ben tecil ettiremiyor muyum? Bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim, teşekkürler
  • erenggunce0 E kullanıcısına yanıt
    Anadolu Teknik Lisesi de zaten bir meslek lisesidir. Benim mezun olduğum okul da Mesleki ve Teknik fakat diplomada Anadolu Teknik yazıyor. Özetle 25 yaşına kadar erteletebilirsin 3+3 yıl 24 yaşına geliyorsa 24 yaşına kadar erteletebilirsin. 25 yaşını geçmeyecek şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.