İktidar olanlar bir dönem daha iktidar olmayı başarırlarsa hepiniz sadece hemcinslerinizle eğitim göreceksiniz. Milli Eğitim Bakanımızın hayali o. Kızlar sadece kızlarla, erkekler sadece erkeklerle.
quote:
Orijinalden alıntı: c0ss
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
quote:
meslek lisesine gitmekle hayatının hatasını yaptın. geçmiş olsun.
iyi bir sosyal ortamın olmayacak, kız arkadaşların olmayacak. gerizekalılar ile okuyacaksın bunu bil.
Allah kolaylık versin.
meslek değil
Anadolu Teknik
Ayrıca düz liseye gitsem daha mı iyi?
sen bilirsin, kararını etkilemek istemem.
okudum oradan biliyorum, evet üniversite okuyacaksan düz lise daha iyi.
üniversite okumak varsa kafanda asla gitme meslek lisesine. gidersen en fazla 2 yıllık bitirir diplomalı amele olursun başka birşey degil. sonra dershanelerde 4 yıllık kazanmaya ugrasırsın.
Hedefim 4 yıllık zaten öyle yalandan 2 yıllık bilgisayar müh. okumak değil
quote:
Beyler şimdi bölümler şunlar:
- Makine Teknolojisi
- Bilişim Teknolojileri
- Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme
Lisemde bu bölümler var acaba kız olma ihtimali var mıdır?
yarıdan fazlası kız olur bu sınıfların ve geneli güzel oluyo :D bizim sınıftakiler öyleydi yani
quote:
Orijinalden alıntı: Haplo
Makinede sakallı kızlar varmış doğru mu?
yalan hocam her ne kadar makineye gitmesemde 3-5 tane giden kız gördüm alayı taş gibi :D
quote:
Orijinalden alıntı: v.demiralp
quote:
Beyler şimdi bölümler şunlar:
- Makine Teknolojisi
- Bilişim Teknolojileri
- Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme
Lisemde bu bölümler var acaba kız olma ihtimali var mıdır?
yarıdan fazlası kız olur bu sınıfların ve geneli güzel oluyo :D bizim sınıftakiler öyleydi yani
İnşallah hocam inşallah
3-5 tane belkiGüzel olurmu bilmem.
Sizin tabirinizle '' parçalanılacak kızlar '' düz liselerde bulunur meslek liselerinde erkekler çok olduğu için kızlar gitmez okulun potansiyeli kötüdür anadolu lisesine gidenler çalışkan tipler oldukları için bu tür işlere ne kadar yatkınlar bilemiyorum ama düz lise ise tam milletin karı-kız ortamı Bana sorucak olursanız en iyisi anadolu lisesi aklı başındalar bir kere çalışkanlar hele birde güzel olsun evlenirsin bile öyle bir kızla ama düz lisedeikerinde amacı...
Anaaa :D Ben değilim vallahi kim bu söylesin hemen
quote:
iyi bir sosyal ortamın olmayacak, kız arkadaşların olmayacak. gerizekalılar ile okuyacaksın bunu bil.
Allah kolaylık versin.
adamın içini açtın
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
quote:
Allah kolaylık versin.
adamın içini açtın
tamamen yalan en azından benim için öyle bende anadolu meslek lisesi bilgisayar bölümünü kazanmıştım ve okul Anadolu Meslek Ve Kız Meslek Lisesi olduğundan okulda 100 erkek 1500 kız vardı herşey çok güzeldi lisede ya
k.çekmecede hangi okul ?
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Kardeşim meslek lisesinde En fazla 30-40 kız bulunur 600-700 erkeğe oranla epey az.Zaten çirkin olsalar bile kendilerini megan fox zannedeler o kadar abazanın arasında.
Evet dostum sonuna kadar katılıyorum..Meslek lisesinde hem güzel kızmı var Allah aşkına
quote:
Orijinalden alıntı: crazytaxi
Bilişimde kız olabilir ama makine mi tesisatta olmaz zaten meslek lisede kız sayısı az
Makine Teknolojisi PC destekli makine resmi ise kız olabilir
Bizim Okulda Bilişim Bölümüde 2 Kız Var Başka Yok Ben Makina Dayım
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
k.çekmecede hangi okul ?
İsmet Aktar
Materyalist olm onlar boşver.
Ya illa yorum yapmayım dedim aranızdaki bazı arkadaşların cahilce düşünceleri üzdü
1.si Öncelikle Büyük şehirlerdeysen bilişim teknolojileri bölümünde en az 1-2 kız olma ihtimali %90 söyleyim.En çok Bilişim teknolojilerinde
2.si Bu meslek lisesindekileri küçümseyenler sadece 2 yıllığı kazanırsın diyen arkadaşlar kendinizle karıştırmayın kimseyi.
3.sü Bende Anadolu Teknik Lise çıkışlıyımm ve 4 yılda dersaneye gitmedim. İlk yılda kazandım.
4.sü Meslek liselerine karşı olan şu kötümser tavrınızı değiştirin.Çoğu adam gibi adamlar ordan çıkıyor.
5.si Bakınız avrupaya kısa bir araştırmayla görürsünüz.En çok lise düzeyinde çocukları mesleğe yönlendiriyorlar.
6.sı konuyu açan arkadaşım sen kendini yetiştirebildiğin kadr yetiştirirsen çoğu mühendisden 2 kat fazla para alırsın bu sana bağlı ama boş çıkarsan hiç bişe olmaz.Atelye hocalarından kapabildiğin bilgileri kap ve bolca teknoloji dergileri oku teknoloji bilişim fuarlarını gez.Yenilikçi ol.
İlk yıl sana bırakmazlar güzel kız varsada sanmıyorum.
quote: