Kardeşim meslek lisesinde En fazla 30-40 kız bulunur 600-700 erkeğe oranla epey az.Zaten çirkin olsalar bile kendilerini megan fox zannedeler o kadar abazanın arasında.
Orda böyle böyle kişiler var
bızım arkadaslar meslege gdıolardı sey derlerdî 1 erkege 10 gr et dusuyo
Benim okuduğum bilişim teknoloji okulunda 1 erkeğe 1.7 oranında kız düşüyordu kafadan Gidiceğin okulun öğrenci ve kendi kalitesine bağlı kız olup olmaması.Apaçi keko kırmenço dolu olan okula hiçbir kız gitmez doğal olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
ben atl bilişimden bu yıl mezun oldum.bilişimin %60 ı kızdı.hepsi de parçalanacak cinsten.
Hadi len
Off, kum gibi oluyorlar. Ben de anadolu meslek lisesinde okumuştum, okul kız kaynıyordu. Hatta boş derslerde hoplatıyorduk.
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk Off, kum gibi oluyorlar. Ben de anadolu meslek lisesinde okumuştum, okul kız kaynıyordu. Hatta boş derslerde hoplatıyorduk.
yalana bak
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan K.
Benim okuduğum bilişim teknoloji okulunda 1 erkeğe 1.7 oranında kız düşüyordu kafadan Gidiceğin okulun öğrenci ve kendi kalitesine bağlı kız olup olmaması.Apaçi keko kırmenço dolu olan okula hiçbir kız gitmez doğal olarak.
Benim lisede tam serserilerin apaçilerin orda kalıyor.
hangi liseye gitcen söle bakıyım olm bak haydarpaşaya gitme orda 1 erkege hep erkek düşüyo arada bi kaç yumuşak var onlar gelirse öp başına koy yine
ATL bilişim okuyorum 5 erkek 15 kız var
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftless
ATL bilişim okuyorum 5 erkek 15 kız var
Ciddimisin Ovv o zaman çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: derhce
hangi liseye gitcen söle bakıyım olm bak haydarpaşaya gitme orda 1 erkege hep erkek düşüyo arada bi kaç yumuşak var onlar gelirse öp başına koy yine
Hocam K.çekmecede
Yoktur, olanın sakalı vardır, olmasa bile sana bakmaz