Şimdi Ara

Mesleğimi Londrada yapabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • abim londrada bu sene vatandaşlık alıyor bende makine bölümündeyim cnc okuyorum bu sene son senem bitiyor lise 4 yıllık bi makine mühendisliği okuyacak kadar kapasitem yok ancak 2 yıllık okuyacağım adam akıllı ve alt yapı ingilizcem var bu 2 yıldada geliştiririm ingilizcemi şimdi ülke şartları belli abim yanıma gel diyor ve oraya gidince abime yük olmak istemiyorum yani makinacılığın londrada imkanları nasıldır bi yol bi çare bilen birisi

• yokmu bilen biri
  • Abin vatandaşlığı alınca sana davetiye atar sende konsolosluktan gider 3-6 aylık vize alabilirsin . Eğer okur veya çalışırsan 1 yıllık çalışma vizesi falan veriyolar . Ama orda kendi alanında çalışabilir misin bilmiyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Abin vatandaşlığı alınca sana davetiye atar sende konsolosluktan gider 3-6 aylık vize alabilirsin . Eğer okur veya çalışırsan 1 yıllık çalışma vizesi falan veriyolar . Ama orda kendi alanında çalışabilir misin bilmiyorum ?

heh işte hocam kendi alanımda iş imkanları nasıldır bilmek istediğim bu
  • ben de merak ettim sorunuzun cevabını

Orijinalden alıntı: senvo1

ben de merak ettim sorunuzun cevabını

hala cevap alamadık
    Daha Fazla Göster
  • Cnc nedir onu aciklayabilirmisin? Birde makine bolumunde otomotiv varsa ona gec, amerikada yasiyorum ama ingiltereden cok cok farkli olucagini sanmiyorum cunku oradada arabanin tuhaf masraflari var ornegin bir araba fiyati kadarda kasko veriyorlar vs, herneyse amerikada ford chevrolet honda vs bayilerinde calisan ustalar saatlik 120-150 dolara calisiyorlar, kacak meksikalilar bile saatlik isciligi 70-90 dolar. Yani ornegin arkadasimin Transmission degismesi gerekti, parcayi 500 dolara aldik, taktirmasina 1.500 dolar verdik. bilmiyorum soruna cevap verebildimmi ama yardim etmeye calistim elimden geldigince
    No problem.Everything's fine
  • Yapamazsın.

Tamam şimdi dağılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 28 Eylül 2012; 20:17:59 >

Orijinalden alıntı: frrozen

Cnc nedir onu aciklayabilirmisin? Birde makine bolumunde otomotiv varsa ona gec, amerikada yasiyorum ama ingiltereden cok cok farkli olucagini sanmiyorum cunku oradada arabanin tuhaf masraflari var ornegin bir araba fiyati kadarda kasko veriyorlar vs, herneyse amerikada ford chevrolet honda vs bayilerinde calisan ustalar saatlik 120-150 dolara calisiyorlar, kacak meksikalilar bile saatlik isciligi 70-90 dolar. Yani ornegin arkadasimin Transmission degismesi gerekti, parcayi 500 dolara aldik, taktirmasina 1.500 dolar verdik. bilmiyorum soruna cevap verebildimmi ama yardim etmeye calistim elimden geldigince

hocam cnc türkiyeye yaklaşık 11-12 sene önce türkiyeye gelmiş ancak 5 senedir yeni yeni tanınıyor cnc torna cnc freze gibi daha değişik dallarıda var örnek cnc freze 0 hatayla kesim yapıyor yani sen uğraşmıyorsun sadece kod yazıyosun(G VE SHOPMİLL) cncye aktarıp parçayıda bağladıktan sonra işlemi kendisi yapıyor genellikle motor motor blokları üretimi yapıyor uçak sanayisindede kullanılıyor açıkcası revaşta bir meslek.

@tutkaal:abimin durumu iyi orda bende sanmıyorum yük olacagımı

@Haykıran Bıngıldak:hocam yok ya o kapasite yok bende

• quote:

Abin vatandaşlığı alınca sana davetiye atar sende konsolosluktan gider 3-6 aylık vize alabilirsin . Eğer okur veya çalışırsan 1 yıllık çalışma vizesi falan veriyolar . Ama orda kendi alanında çalışabilir misin bilmiyorum ?

Hocam araya kaynadim ama illa 1. Dereceden mi akrabalik isteniyor bu vize icin? Benim halam ingilterede bu olayı yapabilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

quote:

Hocam araya kaynadim ama illa 1. Dereceden mi akrabalik isteniyor bu vize icin? Benim halam ingilterede bu olayı yapabilir miyiz?

Amerika'da 1. ve 2. dereceden akrabalar kabul ediliyordu ; Ninen , deden , amcan , halan hepsi olmalı yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.