Şimdi Ara

Meşhur Gano excel konferansina katıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_104754958/tm.htm al kanka katılırsan söyle şikayet edeyim. hafta sonları temiz iç çamaşırı gönderirim.

Orijinalden alıntı: mustafafrstyl

Hocam anlamiyorsunuz heralde mega holding degil adamların sahtekar oldugunu herkes biliyor

Git üye ol o zaman neyi bekliyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim koyde kim varsa uye yapmislar yada olmuslar,surekli toplanti halindeler,sanirsin mantar analizlerini konusyrlar. Yok gold uye olmuslar silverlar yemege gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

video klibimhttps://www.youtube.com/watch?v=hovPcO52mXE
  • Boşuna yazmaya gerek yok. Sen zaten kararini vermişsin. Bari yaşayarak öğren ne yapalım.

• anasını satayım adamlar isim değiştirmekten bıkmadı, bizim enayiler hala çok para var diyorlar. titan, qnet, mega, gano, organo gold hepsi aynı pisliğin laciverdi. sadece kuran kişi ve 5-6 kişi para kazanıyor. ekşi sözlük'te bunu kanıtlayan bir matematiksel çalışma mevcut hatta.
  • ne mal insanlar var ya akrabalarymdan bazylaryda içinde

• Yahu bu forumu çok seviyorum. Bilip bilmeden herkes konuşuyor. Öyle okuyup gülüyorum filan. İyi oluyor.. Dünya çapında kabul görmüş , pek çok hükümetin desteklediği , üniversitelerde ders olarak okutulan ve üretici ile Tüketicinin birlikte kazanmasını odak haline getiren bir sistemi anlamadan , daha doğrusu bilmeden Titancilara veya piramitlere benzetme ..... bak hala gülüyorum. İlahi. Çok yaşayın emi....

Orijinalden alıntı: karaca_

Yahu bu forumu çok seviyorum. Bilip bilmeden herkes konuşuyor. Öyle okuyup gülüyorum filan. İyi oluyor.. Dünya çapında kabul görmüş , pek çok hükümetin desteklediği , üniversitelerde ders olarak okutulan ve üretici ile Tüketicinin birlikte kazanmasını odak haline getiren bir sistemi anlamadan , daha doğrusu bilmeden Titancilara veya piramitlere benzetme ..... bak hala gülüyorum. İlahi. Çok yaşayın emi....

Olay kahve ise anlaş Migros ile, satsınlar oturduğun yerden kazan. Çakma titancılar sizi.

Hocam abim katıldı ayda stabil 1000 lira civarı para çektiğine şahit oldum çok emek vermeden. benide kaydetti ama bi cacık çıkmadı benden. şuanda kimseye katılsın veya katılmasın demicem ama olaya açıklık getirim

Size altına bukadar üye yap sonra otur izle, sen ver ben senin altına adam yazarım gibi laf söyleyenler bu işin dolandırıcılarıdırlar. Güvenmeyin o adama bu gano excelin şuanda piyasası azaldı. Ama batacağını düşünmüyorum çünkü oriflame Avon vs gibi firmalar üye yaparak bu işi çevirmiyor. bu işlerde altında 1 milyar adam olsun isterse ürün satın almazsa o 1 milyar insan senin kazancın 0 olur altında 300 500 ürün alan kişi olsun kariyerine göre değişir kazancın.

Önerim bu network marketing dedikleri olaylarda ürünün kalitesini araştırmamız test etmeniz eğer ürün sağlamsa kimse kusura bakmasın para kazanırsınız. Ürün satın iş satmayın.

Şimdi oganasia diye bi firma duydum gano excel ile aynı mantarı kullanıyorlarmış kar oranı ondanda yüksekmiş bi bilgim yok gano excel e bakacak olan oganasia ya da baksın karşılaştırıp öyle karar versin.

Olay böyle gördüğüm kadarıyla 3 yıl oldu network marketi tanıyalı gözlemlerimi paylaşmak istedim. Ben beceremedim uğraştım biraz yaşımın küçük olması sebebiyle insanları ikna edemedim tanıdığım insanların çok para kazandığınada şahit oldum çok hayal kurup bişey başaramayanlarada misal ben :) çok boş konuştum son tavsiyem önyargılı olmayın, balıklama atlamayın, risk analizini iyi yapın, gerçekçi olun eğer olurda para kazanırsanız geldiğiniz yeri asla unutmayın.

• Yapan yapıyormuş da. Hikaye anlatma boşa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.