Şimdi Ara

MEŞHUR AYDIN ORTAKLAR ÇÖPŞİŞ ( KARNI AÇ OLAN GİRMESİN ) AGIZ SULANMASI İÇERİR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba gurmelik işine el atayım dedim :)

AYDININ MEŞHUR ÇÖPŞİŞİNİ ANLATMAYA ÇALIŞACAM

burası AYDININ ufak bir ilçesine baglı ORTAKLAR dadır . ama bilgiginiz dogu bölgerinde yapılan ÇÖPŞİŞ ten çok farklıdır. Resimlerde görüldügü gibi KARGI dan yapılması gerekmektedir..

KALYON RESTAURANT buranın en güzel çöpşişini yapar mekan alkolsuzdur aile yeridir. masaya SÜZME YOGURT tan yapılmış Sürahi içinde ayran gelir. yanına terayaglı lavaş getirilir. mangalda pişirilmiş SOGAN VE DOMATES yanına kimyon toz kırmızı biber kekik olmazsa olmazdır..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1AOlxTFyCC0#at=109

fiyat olarak en son porsiyonda 20 tane vardı 12 liraydı galiba...

efendim cop sis kuzu sis le karistirilmamalidir, kuzu sis teki etler buyuk buyuk kesilirken cop sis bir kusun (mesela etobur serce) yiyebilecegi buyuklukte olur, etler kargi ya gecirilir, bonus olarak genelde en sonuna bir adet hayvansal yag konur, bazilari o kismini ayirir kenara koyarki hic hazzetmem. ekşi sözlükten alıntıdır.

tatile giderken BODRUM KUŞADASI DİDİM MUGLA MARMARİS FETFİYE yolu üzerindedir mutlaka bu enfes tadı keşfedin....

http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=adr.~pos.37.88364275296_27.507084869128_Kalyon+%C3%87%C3%B6p+%C5%9Ei%C5%9F+-+Ortaklar%2C+AYDIN_Ortaklar%2C+Aydin%2C+Turkey&cp=37.88364275296~27.507084869128&lvl=16&sty=r&rtop=0~0~0~&mode=D&FORM=FBKPL6&mkt=en-US

https://eksisozluk.com/cop-sis--53270?p=1

MEŞHUR AYDIN ORTAKLAR  ÇÖPŞİŞ  ( KARNI AÇ  OLAN  GİRMESİN ) AGIZ SULANMASI  İÇERİR !!  MEŞHUR AYDIN ORTAKLAR  ÇÖPŞİŞ  ( KARNI AÇ  OLAN  GİRMESİN ) AGIZ SULANMASI  İÇERİR !!

MEŞHUR AYDIN ORTAKLAR  ÇÖPŞİŞ  ( KARNI AÇ  OLAN  GİRMESİN ) AGIZ SULANMASI  İÇERİR !!  MEŞHUR AYDIN ORTAKLAR  ÇÖPŞİŞ  ( KARNI AÇ  OLAN  GİRMESİN ) AGIZ SULANMASI  İÇERİR !!

PİŞMEMİŞ HALİ !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 3 Temmuz 2013; 13:20:41 >

• 27 yıllık aydinliyim ,okadar da ortaklardan geçtim ama henuz yemek nasip olmadı:) sadece Germencikte yemistim bi kere:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün Ankara'da Künar diye bir yer var Ege yemekleri yapan. Orada yedim gerçekten çok lezzetli
  • facebook sitesinde yayınlamışlar

Kalyon Çöpşiş 2013yılı yeni fiyatlarımız 1.posiyon şiş,(20 adet) : 14 tl... 1sürahi ayran 6 tl.... salata kişibaşı 2 tl. .lavaş, tereyağı,lorpeyniri,küver(pişmiş domates soğan biber),yolluk (giderken verilen soda,su) ücretsiz.. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.