Şimdi Ara

Mesajlarımın Silinmesini Rica Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üyeliğimi bir arkadaşıma devredeceğim için tüm mesajlarımın, açtığım konuların (bu dahil) silinmesini rica ediyorum.

Teşekkürler.

Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • Herşeyi silindikten sonra yeni üyelikten ne farkı olacak ? Arkadaşın üye olamıyor mu ?

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• Telefon numarasını vermek istemediği için kayıt olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sera!

Telefon numarasını vermek istemediği için kayıt olmuyor.

Haklı bir gerekçe. Başta bende tii'ye alıcaktım ki bu yorumu gördüm.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.