Şimdi Ara

Mesajlarda 'Hücresel veri ağı kapalı' uyarısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
9.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar anladıgım kadarıyla bunun kesin çözümü yok galiba, çünkü internet aboneliği olamayanlar ben gibi hücresel veri ağını kapatıyoruz otomatik olarak internete bağlanıpta kontör yada para gitmesin diye, bence mesaj falan atarken telefonun internetle bi bağlantısı falan oluyor olabilir isterseniz vodafone cepnet paketine üye olup sureki edge ya da 3g açık tutarsınız ozaman bu uyarı ile karşılaşmazsınız ben çok kafama takmıyorum açıkcası okadar mükemmel uygulamalar falan fialan varken 10 mesajda bi böyle bi uyarı gelmesi pek rahatsız etmiyor beni. sizde takmayın bence
  • bir çözümü olmaması saçma sms ile internetin ne gibi bir ilişkisi olabilir ki, sanırım sadece iPhone 4 lerde var bu durum. önceki serilerde oldugunu duymadım. umarım kalıcı bir çözüm bulunur yoksa delircem bu uyarı yüzünden artık
  • uzun zamandır araştırıyorum bende bu konuyu fakat hala bir çözümü yok ve sanırım hiç olmayacakta.
  • Ben iyice umudumu kestim zaten iyice alıştık birbirimize
  • arkadaslar yükleyin bitesms programını olsun bitsin bukadarda dert etmeyin ben o şekilde kullanıyorum valla :) o yazıda gelmiyor...
  • işte size kesin cwp.... BİTESMS programını yükleyin ve sorununuz ortadan kalksınnnnn...... hem kilit ekranında oyunda nerede olursan ol hızlı msj atmanı saglıyor
  • Sorun o değil bitesms yüklemek felan değil yani neden böyle bir hata geliyor onu çözmek için uğraşıyoruz :)
  • jbsiz yükleyebiliyor muyuz bu programı?
  • ya aram yonlendirme uyarısını silmek iiçin telefonun içinde bu dosyada "true" yazan yeri "false" yapıp hatayı kökten kaldırıyodum aynı muhabbet bu olay içinde olmalı olmak zorunda

çözelim şu zimbırtıyı yaa sıkıldım iyce
  • valla ben alistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Arkadaşlar ben çoğu zaman msj atarken (Her 10 mesajda 1) Hücresel veri ağı kapalı uyarısı alıyorum mesajlarda ne ilgisi olabilirki??

restore etmeyı denedın mı acaba belkı duzelır yazılımdan kaynaklanan bı sorunsa restore ıle duzelecektır
  • Bende de bu hata cıkıyor fakat bıkkınlık derecesinde değil 3g wifi veri agı hepsi kapalıydı bi arkadas 3g kapalı olsun veri agı acın demiş veri agını bir actım bütün iletiler arka arkaya gelmeye basladı facebook twitter msn iletileri bu veri agı acık olunca internnete acmıs mı oluyorum telefonu?
  • bende de geliyor bu uyarı internet bağlantısı yokken
  • Ya arkadaslar internet paketleri çok çok çok ucuzladı. iPhone'u net paketsiz nasıl kullanabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Ya arkadaslar internet paketleri çok çok çok ucuzladı. iPhone'u net paketsiz nasıl kullanabiliyorsunuz?

çok basit. Wi-Fi sayesinde ekstra para ödemeden iPhone'la internete girebiliyorum
  • Wifi is ya. Sadece remote olayı için açıyorum. Wifi mobiliteyi bitiriyor resmen. Hani net paketi 1 gb falan olmasın daha düşük paket olsun diye wifi kullanillabilir. Ama iPhone tam verimi 3g ile sağlıyor bence. Uygulamaların bir cogu çakı gibi hani anlık, sokakta orda burda kullanılacak uygulamalar, wi fi çok yaygın değil hala (keske sultanhmet ve beyoglundaki gibi olsa her yer)
  • Arkadaşlar bu hata whatsapp, fring veya mail uygulamasından olduğunu ve bildirimleri kapatırsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Mail ayarında ise anında ileti kapatın ve elle seçeneğini işaretleyin.
  • Bende hepsi kapalı ve mesajlasirken çıkıyor. Çıldırmaya az kaldı doktorum nerde
  • Sorunumu cozdum. Maillerde aninda ilet zaten kapatmistim. Hala cikiyordu aninda ilete girip ileri duzey dedim mobile me yi secip aninda iletini kapattim. Sorun cozuldu sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 10 Mart 2011; 23:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Ya arkadaslar internet paketleri çok çok çok ucuzladı. iPhone'u net paketsiz nasıl kullanabiliyorsunuz?

İşyerinde wi-fi var gittiğim her mekanın wi-fi si kayıtlı otomatik giriyor bi internetszi kaldığım yerler yolla onlarda da girmiyiveriyim. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.