Şimdi Ara

MSI GTX 760 Twın Frozr Overclock Değerleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende bu ekran kartı var ve ben overclock yapmak istiyorum ve her yaptığımda aşırıya kaçırıyorum ve kart yanıt vermiyor driverlarım güncel msi afterburnerdan yapılan güncel overclock değerlerinizi söylermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggy20 -- 29 Ağustos 2014; 1:13:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KediQ

3 5 fps icin degmez yapma

hocam sen bırak o fps işini ben benchmarkta bi arkadaşı geçemedim geçeyim derken önceki ekran kartı yandı bunuda yakmayayım diye buraya yazdım
  • MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartından 2 tane alıp SLI yaptım. Ancak SLI açıkken malesef SLI destekli oyunlarda bile istediğim performansı alamadım. Kartları dün vatan bilgisayardan aldım. Bunları iade edip tek 780 mi almalıyım. Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar.
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartina ciddi o.c yapmadan fps geliri fazla olmaz. bunun da basarili olmasi icin bir suru etken var. psu, sistem kararliligi, ekra kartinin buna izin vermesi ve voltaj.

ne yaptiginizi bilmiyorsaniz degerleri ellememek en iyisi. yapacaksaniz en dusuk degerden 10 mhz artira artira gidin. stabilite koptugu anda 5 mhz 5 mhz geri cekin. cekirdek memory'den once stabilite kaybediyor normalde bu yuzden memory'yi biraz daha fazla o.c etmeyi deneyebilirsiniz.

benim degerlerim asus direc cu 2 760 oc modelinde :

cekirdek: 1057
    memory: 1565

bu model sogutmasiyla meshur olmasina ragmen bu degerlerdr oyunlarda 75-82 derece arasinda geziyor custom fan profile ile. o.c isi demektir yani bunu da goz onunde bulundurun.

son olarak test olarak unigine valley 4.0 programini oneririm. Her denemede 5-6 dk arasi orada dayanirsa oyunlarda %95 sorun cikmaz. stabilite yitirilince zaten 5 dkyi bulmuyor cok faydali bulfum o programi furmark'a falan gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

ekran kartina ciddi o.c yapmadan fps geliri fazla olmaz. bunun da basarili olmasi icin bir suru etken var. psu, sistem kararliligi, ekra kartinin buna izin vermesi ve voltaj.

ne yaptiginizi bilmiyorsaniz degerleri ellememek en iyisi. yapacaksaniz en dusuk degerden 10 mhz artira artira gidin. stabilite koptugu anda 5 mhz 5 mhz geri cekin. cekirdek memory'den once stabilite kaybediyor normalde bu yuzden memory'yi biraz daha fazla o.c etmeyi deneyebilirsiniz.

benim degerlerim asus direc cu 2 760 oc modelinde :

cekirdek: 1057
    memory: 1565

bu model sogutmasiyla meshur olmasina ragmen bu degerlerdr oyunlarda 75-82 derece arasinda geziyor custom fan profile ile. o.c isi demektir yani bunu da goz onunde bulundurun.

son olarak test olarak unigine valley 4.0 programini oneririm. Her denemede 5-6 dk arasi orada dayanirsa oyunlarda %95 sorun cikmaz. stabilite yitirilince zaten 5 dkyi bulmuyor cok faydali bulfum o programi furmark'a falan gore.

üstad sizin ekran kartıyla benim ekran kartımın arasında fabrika çıkışı frekans değerleri farklıo yüzden MSI GTX 760 Twin Frozr kullananların yazması daha iyi olur ama verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

• UP

Edit : Bende zotac amp! var mesela, GPU 1110mhz. boost 1176mhz. ama oyunlarda 1202mhz. de çalışıyo, sen boost olrk1200mhz. hızı aşıyomusun'ki çakılma sorunu yaşıyosun ? Aşıyosan nekadar aşıyosun ? Boost olrk 1241mhz. dene mesela stabil kalıyosa 1267mhz. dene v.s.
    Power target kısmını sonuna kadr çek, herhal 115% oluyo max.

Ben bu hızlarda sorunsuz oyun oynıyabiliyorum mesela.

Bu mini test esnasında 1254.2mhz. olan hız oyunda 1241mhz. e düşüyo, herhalde power limiti 105% e çeksem oyunlarda'da 1254mhz. hızı kullanıcaktır, ama ben normalde az yaksın diye günlük kullanımda hızı 967mhz'e bellekleri 1300mhz.'de tutarak kullanıyorum kartı ve bana yetiyo'da, oyunları (vsync açık oynuyorum'da) ne ısınıyo ne güç harcıyo v.s. zaty o.c. işini sevmem.
    Galiba kartların bu Asic değeride o.c olayını etkiliyomuş, istersen bunuda GPU-Z ile 1 kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 29 Ağustos 2014; 13:18:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.