Şimdi Ara

LG F14A8RDS5 Kurutma Makinası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sonbahar aylarında aldığımız üründen hiç memnun kalmadık. 2 kere servis çağırdık acaba bizmi yanlış kullanıyoruz diye ama nafile çamaşırlarımızı hem tüylendiriyor hem rengini alıyor hemde küçültüyor ve bunu kurutmayı geçtim yıkamada yapıyor.
    Sizden ricam ürünü iade edip para iadesini almak için hangi yolu izlemem gerek.
    Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler.

• Kurutmalı makineler maalesef bu konuda sıkıntılı. Firmaların pazarlamak için kullandıkları süslü hilelerine kanmamak gerekiyor. Solmayı engellemek için düşük ısılı hassas programı seçin. Kurutmalı çamaşır makineleri 100 derecelik hava üfler, kıyafetler için yüksek bir ısı. En iyisi ısı pompalı kurutma makinesi almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aceleci davransaydınız keşke, ilk ay içerisinde baskı yapsaydınız daha rahat iade edebilirdiniz. Yapacağınız şey LG müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlatmak, hakkınızı yasal yoldan arayacağınızı hissettirmek. Genelde firmalar iş hukuksal boyuta ulaşınca haklı olsalar dahi uğraşmamak için iade alıyorlar. Ancak LG'nin iade konusunda tutumu çok katıdır. Sorunu en kısa zamanda çözebilmeniz dileğiyle.

Servisi son çağırdığımda tüketici mahkemesine vericem diye belirttim servis geldi içine baktı bişeyler yaptı hata sizden diyip 40tl servis ücreti aldılar benden.
    İşin komiği deterjanınızı değiştirin ondan olabilir diye saçma bir cümle kurdular.

Bu arada 40TL nedir yahu. Çoğu insanımız günde 30 liraya çalışıyor. Ayıp.

Daha Fazla Göster
  • Ağzımı bozmak istemiyorum bu konuda.
    40tl nedirki. En son bu sabah 330 tl ye aldığım kazağımı küçülttü. Bu da bardağı taşıran son damla oldu.

Bir sorumda mahkemeye başvurduğumda Lg firması eve gelip bendeki kurutma makinesini alırmı. Gerçi alsada almasada mecburen yeni ürünleri almak durumundayım.Oğlum alerji hastası olduğu için kurutma makinesini kullanmak zorundayım.Ayrı ayrı olarak hangi ürünleri önerirsiniz.
  • Çok geçmiş olsun. Düşük sıcaklıkta ve candoğan beyin söylediği gibi hassas programda yıkamayı deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz bu şekilde çözülür. Ama hala aynı problem varsa servisi arayıp iade iade diye baskı yapmaktan başka bir çareniz yok gibi görünüyor. Yada Mahkemeye başvurun.Lgnin müşteri temsilcileri değişik değişik huylarda maalesef bi kaç farklı temsilciyle görüşmenizi tavsiye ederim Belki iyi huylu birine denk gelirsiniz. Ama büyük ihtimal iade almazlar.Birde aldığınız yerle görüşmeyi deneyin ürünü nereden aldınız?

Ben Buzdolabımın kapak kolundaki metalin ışık altında kapağa yansımasını boyada çatlak sanıp değişim talep etmiştim hemen kabul etmişlerdi ama bana sorarsanız bir kaç kere daha denemenizde fayda var. En iyisi en az uğraşmaktır bence mahkeme sizi yorar mahkemesiz halledersiniz inşaallah.
  • Değişim istesem sağlam bastırırım ama değiştirsem bile memnun kalmayacağıma eminim . Ayrı ayrı almamanın hatası işte. Sakın olaki yerden avantaj sağlasın kombi alayım demeyin. Bi yerden üzer sizi. 600 tl ye aldığım eski Bosch makinem problemsiz ve tertemiz yıkıyordu.
    Benim amacım para iadesi almak. Ayrı ayrı alıcam ürünleri.
    Alırken oğlumun alerjisi var ona göre bana makine verin dedim. Abii bu makineyi al üzmez hem bu makine tüyde topluyor dedi alerji için iyidir. Aldık elbiseleri iyice tüylendirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Resmen bile bile yalan söylemiş o satıcı size. Daha hiç rastlamadım kombo olupta tüy toplayan kurutucuya. Ben yer probleminden dolayı mecbur kombo alacağım. Alacağım modelde lg F1480RD5S kullanan çok kişiyle konuştum çok memnunlar. Bu modelden memnun olmayan görmedim daha. Ama beklenti meselesi. Tüy toplamasını beklersem kesinlikle memnun kalmayacağım. Ama benim beklentim belli iyi yıkasın annemi yormasın ve bu makine bunu rahatlıkla sağlayacaktır. Heleki duydugum yorumlardan sonra eminim diyebilirim. İade çok zor ama belki fark ödeyerek bir üst model verebilirler o zaman bu modeli düşünebilirsiniz. Tabi oğlunuzun alerjisi için kesinlikle tüy toplaması gerekiyorsa paraya kıyıp ayrı ayrı almanız şart. Bunuda iade edebilirseniz ne ala. Bence sonuna kadar uğraşın. Hatta ben size şöyle bir tavsiye verebilirim. Lg türkiye çok müşteri odaklı bi firma değil. Ama ingilizceniz varsa yada ingilizce yardm alabileceğiniz birisi varsa bence lg kore ile iletişime geçebilirsiniz. Zannnediyorum ordan iyi bir destek alırsınız. Çünkü Lg uluslararası arenada çok köklü bir firma.Lg türkiyenin her falsosu bende LG ye bildirilmeli. Bu şekilde belki kendilerine çeki düzen verirler. Tabii sadece bir umut :)

• İnşallah memnun kalırsınız.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.