Şimdi Ara

Bosch KGN57PI34N ile 32N hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada bir bayiiden bu model hakkında bilgi ve fiyat almaya çalıştım bugün.

Bayi bu iki model arasındaki farkları tam bilmediklerini, aynı buzdolabı olduklarını, fiyatlarının da o nedenle aynı olduğunu, sadece dondurucudaki kapakta farklılık olabileceğinni söylediler. Teşhir malı olarak sadecec A+ modeli mevcuttu. o yüzden inceleyemedim.

Buradaki kullanıcılar farkları biliyorlar mı acaba? Hangisini tercih etmem daha uygun olur?

İlginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 14 Ocak 2014; 23:23:05 >

arkadaşlar, kullanıcıların yardımına ihtiyacım var.

34 mü seçmmeliyim yoksa 32 mi?
    "To be a rock and not to roll."
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

34N aldık, yardımın için sonsuz teşekkürler donanımhaber.

hocam kaça aldın ve memnunmusun bende önümüzdeki ay 34N almayı düşünüyorum
    bilgi verirsen sevinirim
    13 yıllık emektar buzdolabından sonra memnun olmamak mümkün değil . Elektrik faturasını 25 lira aşağı çekti A++ dolap. Mali konuya da değinirsem; 10 ay taksitle 2600e aldım ben ama 100 lira zam yedi ben aldıktan sonra, sanıyorum benim aldığım fiyata peşin şu anda alınabilir bilemiyorum.

Hydrofresh çekmecesi çok işimizi görüyor, baya taze tutuyor sebze meyveyi, kombi olması ayrı pratiklik, dolap hakkında buz kırma sesi var alma uykundan uyanırsın vs diyen oldu ama bu ses aman aman yüksek bir ses değil, ayrıyetten çoğu nofrostta varmış sanıyorum. Yaklaşık 10-15 saatte bir kütürt diye bir ses geliyor ama bu ses elinizdeki su bardağını masaya koyarken şiddetini ayarlayamazsınız ya ona benzer bir ses

Maşşallah diyelim dolap sorunsuz şekilde yapması gerekeni en iyi şekilde yapıyor, içi beyaz led aydınlatma çok güzel . Geçenlerde yeni birşey öğrendim, kalerüfer derecesi gibi soğutup ısıtıp ortalamasını almıyormuş eskiden böyleymiş, bu dolaplar klimalar gibi sabit tutuyormuş içindeki sıcaklığı sanırım tazeliğin sırrı burada, kısacası iyi ki bu dolabı tercih etmişiz dedirtti her yönü ile. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.