< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçmiş olsun Size önerim var, One More Sağlık bandı İçeriği Zengin doğal yan etki yok 30 a yakın sertifikası var, Danışmanlık istiyor,medikal ürün olduğu için. özetle açıklayayım; Pilot bölge sağ sırttaki kas, diğer yapıştırma yeri ilgili yerin etrafı, sonra birde solüsyon hazırlıyorsunuz günde 4 defa sıkılıyor sprey olarak, gümüş İyonu, Ginseng vesaire var, günlük ihtiyacımız kadar var bant içinde. Her bir vitaminin görevi var elbette, direk deriden kana karıştığı için çok etkili İnanın bana çok dua edersiniz, Sabır ve düzenli kullanınca bir de dua Allahu teala şifanızı verir inşallah. |
|
Ayrıntılı bilgi almak isterseniz ulaşın bana 5321610279 Yoğun çalıştığımdan dolayı mesaj atsanıza belli süre sonra cevaplarım Bu isteye hatırlarsan arada sırada girip yorum yaparak çıkıyorum |
|
7 yıl önce yazmışsınız ama umarım görürsünüz. Evde uyguladığınız ışın tedavisi hakkında bilgi verebilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu konuyu bi hortlatalım. Maalesef 24 yaşında vitiligo hastası olduğumu öğrenmiş bulunuyorum. Geçen yıl yaz ayında yüzümde böyle beyaz bir benek çıktı. Dedim heralde mantar falan çok kafaya takmadım. Ama biraz yayılmaya başladığını fark ettim. Böyle küçük yuvarlak şeklinde şu anda. Bu 7 yıl-8 yıl önce yazanların durumunu merak ediyorum özellikle 2013'te yazanlar. Şu an Tacrolin kullanıyorum ama başka öneriniz olur mu yüz bölgesi için? |
|
Ben yaklasik 8 yıldır vitilgo hastasiyim sadece yüzümde var tacrolini 5 yıl falan düzenli kullandım ama geçmedi sadece yayılmasını engelledi şuan puva tedavisi görüyorum kremden daha çok faydası var öneririm bronzlaşmayi dert etmiyorsan öneririm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yeni bir başlık açacaktım ancak bu başlığı görünce buradan devam edeyim dedim... 21 yaşında bir oğlum var. Maalesef 3 ay önce vitiligo olduğunu öğrendik. Üniversite hazırlık süreci epey stresli geçmişti. Şimdi de yurt dışında yine yoğun bir temposu var. Herşey 2025 Ocak ayında kaşlarımda beyazlamalar var demesiyle başladı. Her iki kaşında da 10 civarında beyaz kılı var. Saçında da aynı şekilde beyazlık var. Türkiye’ye geldiğinde doktora götürdük. Koltuk altında ciltte beyaz lekeleri gördü ve vitiligo teşhisini koydu. Şu anda iki farklı lekelenmesi var; 1. Kaşında, saçında ve bıyığında ciltte anlamlı bir leke olmamasına rağmen kıllardaki beyazlama 2. Koltuk altında kıllarda beyazlama olmamasına rağmen ciltte beyazlama. Doktorun verdiği ilaçlar: Tacrolin, LocoDerm %0,1, ACB Plus Selenyum Bunun dışında doktor vermemiş olsa da ben D3 Vitamini, B12 Vitamini ve Alpha Lipoic Acid vitaminlerini aldırıyorum. Şimdi tekrar yurt dışına gitti. Bu süreçte başka önerisi olan var mı acaba. Ve özellikle kıllarda beyazlama yaşayanlar ne gibi tedavi uyguladılar. |
|
Cevabın için teşekkür ederim kardeşim. Moralimiz çok bozuk. Bu hastalık başımıza yeni geldiği için tedavi altarnatiflerini yeni yeni keşfetmeye çalışıyoruz. Oğlum Temmuz ayında Türkiye’ye gelecek. Şimdiden yaz dönemi için daha kapsamlı bir tedavisini planlamak istiyorum. PUVA tedavisi fototerapi denen şey midir? Devlet hastanesi veya üniversite hastanesinde va mıdır? |
|
|