Şimdi Ara

gulietta 2012 araç içi emliyet kilitleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2012 giulietta distinctive kullanıyorum. 1 yaşında bebeğimiz var. Geçen yolda giderken kapıyı içeriden açtı ve büyük bir tehlike yarattı. İçeriden kilit sistemi var ama o sadece dışarıdan kapıların açılmasını engelliyor. İçeriden açılıyor.

2012 model bir araçta gercekten bu özellik yok olamaz diye düşünüyorum. Bilen biri varmı acaba ?

Kullanım klavuzu;

http://kilavuzlar.alfaromeo.com.tr/pdf/Alfa_Giulietta_2010_Kullanici_el_Kitabi.pdf

gulietta 2012 araç içi emliyet kilitleri

• Öncelikle cevabınız için çok teşekkürler ama tam nerede olduğugu anlayamadım. Farklı bir şekilde tarif edebilir misiniz? Gördüğüm kadarı ile arka kapılarda cam açma kapama dışında bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleyyyy -- 16 Eylül 2013; 22:45:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.