Şimdi Ara

Tesbih sevenler derneği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
9
Favori
21.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırf tesbihleri gördüğüm için foruma üye oldum tesbih önceleri hiç sevmeyen biriydim fakat sonradan fark ediyorsunuz ki elinize aldığınız tesbih olur başka bir boncuk ip ona benzeyen bir şey insanı daha boş düşüncelere kaymasını engelliyor ve beni daha çok zikire sevk ediyor hatırlatıyor iş bu sebeple tesbihleri sevmeye başladım ki gayet kültürümüzde dolu dolu yeri olan ve çok kıymetli tesbih ustalarımız var emek ve sabır isteyen bir sanat benim tesbihlerim genellikle internet sitesinde alıyorum tesbihkenti.com'dan bir çook ürün aldım çok güzeller çekimleri vb özellikle yeni malzeme sıkma kehribarlar harika ..

Tesbih sevenler derneği

Tesbih sevenler derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Aysberg -- 12 Ekim 2025; 22:20:43 >

• Merhaba, bu foruma bugün tesadüfen girdim ve hoşuma giden konular buldum. Teknoloji ile aram pek iyi değil buraya fotoğraf koymayı şimdilik beceremedim biraz yardım alarak önümüzdeki günlerde o şekilde bi katkı da bulunabilirim. Bakalım zaman ne gösterecek ,yas ilerleyince bu işler yabancı oluyor insana. Fakat eğer ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ İLE ELDE YAPILMIŞ doğal tesbihler görmek ,bilgi almak isterseniz İnstagram da bulunan ..... cekirdektasarim ...... sayfasına beklerim. Herkese kolay gelsin, hosçakalın. Selamlar.

Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.