Şimdi Ara

Packard Bell Pc içini açmak..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tahmin ettiğiniz gibi packard bell bir notebookum var.Alalı yaklaşık 1sene oldu ve aşırı ısınma sorunu var. Soğutucu almama rağmen bu böyle. İlk aylarda aşırı derecede açık tuttuğumdan aşırı ısınma ve kapanmalar oldu. Bende garantiye yolladım. Termal macun yenilenerek geri yolladılar.

Bir kaç ay idare ettikten sonra yine çok ısınmalar başladı ve fun çalışmasından memnun değilim. Fun tozlanmış olmasından dolayı içini temizlemek istiyorum fakat ne kadar uğraşsamda içini açamadım. Vidaların hepsini söküyorum ama açılmıyor. Klavye kısmından açılcagını düşünerek ordanda denedim biraz açıldı ama funın olduğu tarafta açılma olmadı bende çok zorlamak istemedim. İnternette ne kadar araştırsamda böyle bir video bulamadım. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşşekürler.

• Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Dostum fanını temizle, inan çok farkedecektir. Ya da git bir bilgisayarcıda falan açtır yani o fanı.

Benimde amacım fanı temizlemek ama içini açamadığım için yardım istedim. Son çare bilen birine gitmek olucak heralde.Ama birazda korkmuyo değilim yani el oğlu senin gibi titiz olmaz yani birşey felan olur
  • Bende alalı 1 yıla yaklaşıyor ve fanlarım tozlanmış olmalıki bi aydır fln bende ısınma sorunu ile karşılaşmaya başladım. Teknik servisede güvenemiyorum sonuçta bizim kadar titiz olmazlar. Kendim denesem mi acaba diyorum çünkü tecrübem var fakat garantisi hala olduğu için sonradan bi sorun olurda garanti problemi çıkar diye açmaya cesaret edemedim. Ne yapmak gerek acep
    Eğer uygun bir tornavidanız ve temel bilginiz varsa talimatlar eşliğinde notebook'u açıp temizleyebilirsiniz. Packard bell ve acer'ların zorluğu (zaten yeni modeller aynı kasa) fan klavyenin arkasında, yani arkadan sökmeye başladığınızda ulaşılabilecek en uzak bölgede. Yinede yapılması gereken herşey ekli dosyada adım adım anlatılmış.

Peki ya garanti diyorsanız siz bilirsiniz ama ben verilen garantinin hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum, en kıytırık işleme dahi olmayacak paralar talep edip 1 ay süre veriyorlar...
    Yük altında 90C'yi geçiyorsa ki muhtelen öyledir, düzenli olarak (misal 2ayda bir ) içini açıp temizlemekte fayda var.

indir

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldztek -- 17 Temmuz 2012; 14:45:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.