Bildirim
Tablet Pc Kullanan Var Mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
_____________________________ -
Burda pek cevap alamazsın.
Taşınabilir bilgisayar bölümüne.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 13 Temmuz 2011; 9:43:27 >_____________________________ Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Tekna 2014 Renault Latitude 1.5 DCI Executive 2011 -
Taşınması için şikayet ettim. Burada yok sanırım. _____________________________ -
Çoğu tablet bilgisayarı kullandım. İşim gereği blackberry playbook, htc tablet, samsung galaxy, ipad, motorola xoom vs vs kullandım. Hiçbirini tavsiye etmem. Netbook daha iyi bence :) _____________________________ -
arkadaşlar bende tablet pc almak istiyorum yardmcı olursanız cok memnun olurum ben 7' lik bi ekran düşünüyorum ve ofis uygulamaları rahatıkla duzenleyebiecegim tercihen sim kart yuvası bulunan bi cihaz düşünüyorum sizler ne önerirsiniz? _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- acer aspire 5742g
- toshiba bios tuşu
- monster bilgisayar açılmıyor
- no boot device found press any key to reboot the machine ne demek
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- bilgisayar adı değiştirme
- kuantum bilgisayar nedir
- bilgisayarım windows kaç
- firmware nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler