|
|

1 Mobil
|
|
Giriş: Almanya'daki telefon numaralarını anlamak, ülke içinde ve dışından iletişim kurmak için esastır. Bu kılavuz, Almanya telefon numaralarının formatı, örnekleri ve önemli hususları hakkında kapsamlı bilgiler sağlayacaktır.
Telefon Numarası Formatı: Almanya telefon numaraları genellikle aşağıdaki formattadır:
+49 (bölge kodu) (abone numarası)
Örnekler:
Cep Telefonu Numaraları: Almanya'daki cep telefonu numaraları genellikle 015, 016, 017 veya 018 ile başlar. Ancak, tüm cep telefonu numaraları bu kalıbı takip etmeyebilir.
Sabit Hat Numaraları: Almanya'daki sabit hat numaraları genellikle 03, 04, 05, 06, 08 veya 09 ile başlar.
Hane Sayısı: Almanya telefon numaraları genellikle 11 haneden oluşur, ancak ülke kodu (+49) dahil değildir.
Önemli Hususlar:
Bu kılavuz, Almanya telefon numaralarını anlamanıza ve ülke içinde ve dışından bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Güncel bilgiler ve ek ayrıntılar için lütfen güvenilir kaynaklara başvurun.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cthax -- 28 Ocak 2011; 13:24:26 > |
|
|
|
"Almanyada şehir kodları... iki haneden başlar" - Berlin kodu 30, Hamburg 40, kafa karıştırıcı. Ben Frankfurt kodlu (+4969) virtual phone number kiraladım, https://sms-verification-number.com/tr sitesinden. Telegram'da Almanya sınırlandırması vardı, bu numara ile geçtim. Aynı numaradan 3 kez SMS geldi, hepsi browser'da gözüktü, 2$ ödedim sadece başarılı doğrulama için |
|