Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mahiraygun , mahiraygun Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.153
Cevap
1.062
Favori
5.704.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
79 oy
Sayfa: önceki 42544255425642574258
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok hocam sınırsız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu Adios’da en büyük zararı yada hatayı da diyebiliriz, bekleme yapanlar yaptı. Bekleyelim x3 gelir, bekleyelim x4 gelir…ama pandemiden sonra kampanya olayını kestiler. Mevcut puanları bekletenler günden güne eriyip gitmesine mani olamadı. Biraz daha bekleyelim, kampanya gelir mantığı mahvetti milleti. Dolar 10 liralardan, pandemiden sonra zaman içinde 40 liraya geldi. x4 zarar etti herkes.

Ben bekleme hiç yapmadım. Bir uçak bileti alacak puana ulaştığım anda hep kullanım yaptım. Hatta bazen kullanım limitine takıldığımda bile kalanı Turna’ya aktardım ve Turna’daki indirimlerle devam ettim. Yurtdışı uçak biletine 34$ komisyon vermeyince aynı hesaba geldi Turna’da.

Maalesef artık çok geç ve adamlar inatla hala kampanya yapmıyor! Parafly kesmişti ama başladı ve arada x3 yapıyor. Wings Black kesmişti ama artık her aybaşı seçili şehirlere sektirmeden x4 yapmaya başladı. Vakıf Metal zaten hem otel, hem uçak bileti x4, yoğurtlu iskender.

Bu Adios ne ayaktır yahu! Her seneki gibi Ocakta kart aidatı almayı denesin kolaysa. Bir denesin, direk kapatacağım. Öyle arayıp, efendim kartınızı 6 ay açık bırakmak koşulu ile aidat iadesi, falan fıstık da yemez. Hayvan terli! Artık başka kartım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 27 Aralık 2025; 13:7:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2026'da katlı kullanımda limitin hala 30bin tl ile sınırlı olması kabul edilemez. Şikayet kaydı oluşturdum. Size de tasiye ederim. Hep beraber bir ses çıkarabilirsek belki değişebilir rakamlar...

Vakıf metalin yillik kart ücreti nedir ve iade ediyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eyvallah kardeşim

1400 TL.. Bana geçen yıl iade etti ama kullanım durumuyla alakalı sanırım iade etmedikleri de var. Forum sayfasında sık tartışılıyor.

Ben bunu YKB ye kaç kez yazdım en sonunda her şeyi harcayıp defteri kapattım çoktan. Altı üstü 2 kat puan kullandıracak zaten puan kullandığın için taksitten aldığın işleme ait gelecek puandan olduğun yetmiyormuş gibi ayrıca puan da enflasyondan eriyor. Diğer yandan yok 2 kart olmaz yok gece gece öde yok üstü puan olmaz. Hala bu kartı seyahat kartı diye kullanan varsa maddiyattan daha önemli bazı önemli unsurları sorgulasın çünkü bu tür muameleyi ben kaldıramadım açıkçası.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • ecay kullanıcısına yanıt

Böyle bşr konu için insanların kendine saygısını sorgulamak, kimsenin haddine değil...

Ben kullanıyorum, hesap mı vermem gerekiyor haddini bilmeyenlere???

Haklısın o yüzden biraz yumuşattım. Dileyen dilediği gibi anlayabilir. Ne dediğim gayet açık. Her şey maddiyat değil.

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • ecay kullanıcısına yanıt

bu arada bende ecay arkadaşa katılıyorum. şu anda seyahat kartları arasında en patlak banka ykb yerlerde sürünüyor resmen. eskiden 4-5 çarpanlı yıllardaki şaşalı dönemlerini gördük diye şu andaki rezilliğe ses çıkarmamak da olmaz.

kafasına göre aidat kesmeler, eskiden arardın iade ederlerdi şimdi kafalarına göre hareketler. 2 çarpan diye sattığı uçak ve otellerin gerçekte 1.5 çarpana denk gelmesi. sadece yurtdışı uçak için bilet başına 2000tl civarı komisyon alıyorlar. oteller desen booking de indirim kodları ile daha uyguna alınabiliyor. yani reelde çarpan 1.5 üzeri imkansız.

altın gümüşün 1 yılda kazandırdıkları, enflasyonun hali ortadayken TL olarak puan toplayıp bunları yalandan 2 çarpan ile kullanmayı avantaj olarak görmek hiç akla mantığa uymaz

ha ben maaş müşterisiyim o sebeple kartı kapatmadım zira aidat ta artık almıyorlar diye ama puan toplamayı neredeyse 1 yıldır bıraktım. çok düşeş 1-2 kampanya çıkarsa belki

banka da bence kendine çeki düzen vermezse millet de akıllanıyor. Bırak puan toplamayı kart iptalleri artar. devlet bankası vakıfbank bile seyahat puan piyasasına çok sonradan girmesine rağmen yılların adiosunun pabucunu dama attı. apple'ın nokia'ya yaptığı gibi yakında piyasadan silerse hiç şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 30 Ocak 2026; 10:49:23 >

• Bende aksini düşünüyorum, memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.