|
Yok hocam sınırsız.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Yok hocam sınırsız.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 27 Aralık 2025; 13:7:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
2026'da katlı kullanımda limitin hala 30bin tl ile sınırlı olması kabul edilemez. Şikayet kaydı oluşturdum. Size de tasiye ederim. Hep beraber bir ses çıkarabilirsek belki değişebilir rakamlar... |
|
|
|
| _____________________________ |
|
Eyvallah kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1400 TL.. Bana geçen yıl iade etti ama kullanım durumuyla alakalı sanırım iade etmedikleri de var. Forum sayfasında sık tartışılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben bunu YKB ye kaç kez yazdım en sonunda her şeyi harcayıp defteri kapattım çoktan. Altı üstü 2 kat puan kullandıracak zaten puan kullandığın için taksitten aldığın işleme ait gelecek puandan olduğun yetmiyormuş gibi ayrıca puan da enflasyondan eriyor. Diğer yandan yok 2 kart olmaz yok gece gece öde yok üstü puan olmaz. Hala bu kartı seyahat kartı diye kullanan varsa maddiyattan daha önemli bazı önemli unsurları sorgulasın çünkü bu tür muameleyi ben kaldıramadım açıkçası. |
|
GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!" |
|
Böyle bşr konu için insanların kendine saygısını sorgulamak, kimsenin haddine değil... Ben kullanıyorum, hesap mı vermem gerekiyor haddini bilmeyenlere??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!" |
|
bu arada bende ecay arkadaşa katılıyorum. şu anda seyahat kartları arasında en patlak banka ykb yerlerde sürünüyor resmen. eskiden 4-5 çarpanlı yıllardaki şaşalı dönemlerini gördük diye şu andaki rezilliğe ses çıkarmamak da olmaz. kafasına göre aidat kesmeler, eskiden arardın iade ederlerdi şimdi kafalarına göre hareketler. 2 çarpan diye sattığı uçak ve otellerin gerçekte 1.5 çarpana denk gelmesi. sadece yurtdışı uçak için bilet başına 2000tl civarı komisyon alıyorlar. oteller desen booking de indirim kodları ile daha uyguna alınabiliyor. yani reelde çarpan 1.5 üzeri imkansız.
altın gümüşün 1 yılda kazandırdıkları, enflasyonun hali ortadayken TL olarak puan toplayıp bunları yalandan 2 çarpan ile kullanmayı avantaj olarak görmek hiç akla mantığa uymaz
ha ben maaş müşterisiyim o sebeple kartı kapatmadım zira aidat ta artık almıyorlar diye ama puan toplamayı neredeyse 1 yıldır bıraktım. çok düşeş 1-2 kampanya çıkarsa belki
banka da bence kendine çeki düzen vermezse millet de akıllanıyor. Bırak puan toplamayı kart iptalleri artar. devlet bankası vakıfbank bile seyahat puan piyasasına çok sonradan girmesine rağmen yılların adiosunun pabucunu dama attı. apple'ın nokia'ya yaptığı gibi yakında piyasadan silerse hiç şaşırmam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 30 Ocak 2026; 10:49:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|