Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.142
Cevap
1.063
Favori
5.701.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
79 oy
Sayfa: önceki 42544255425642574258
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok hocam sınırsız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu Adios’da en büyük zararı yada hatayı da diyebiliriz, bekleme yapanlar yaptı. Bekleyelim x3 gelir, bekleyelim x4 gelir…ama pandemiden sonra kampanya olayını kestiler. Mevcut puanları bekletenler günden güne eriyip gitmesine mani olamadı. Biraz daha bekleyelim, kampanya gelir mantığı mahvetti milleti. Dolar 10 liralardan, pandemiden sonra zaman içinde 40 liraya geldi. x4 zarar etti herkes.

Ben bekleme hiç yapmadım. Bir uçak bileti alacak puana ulaştığım anda hep kullanım yaptım. Hatta bazen kullanım limitine takıldığımda bile kalanı Turna’ya aktardım ve Turna’daki indirimlerle devam ettim. Yurtdışı uçak biletine 34$ komisyon vermeyince aynı hesaba geldi Turna’da.

Maalesef artık çok geç ve adamlar inatla hala kampanya yapmıyor! Parafly kesmişti ama başladı ve arada x3 yapıyor. Wings Black kesmişti ama artık her aybaşı seçili şehirlere sektirmeden x4 yapmaya başladı. Vakıf Metal zaten hem otel, hem uçak bileti x4, yoğurtlu iskender.

Bu Adios ne ayaktır yahu! Her seneki gibi Ocakta kart aidatı almayı denesin kolaysa. Bir denesin, direk kapatacağım. Öyle arayıp, efendim kartınızı 6 ay açık bırakmak koşulu ile aidat iadesi, falan fıstık da yemez. Hayvan terli! Artık başka kartım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 27 Aralık 2025; 13:7:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 42544255425642574258
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.