< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 24 Kasım 2025; 19:45:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (1016. sayfa)
-
-
teşekkürler, bakıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam maalesef o değil. O kadar yeni bir filmde değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar biraz saçma olacak ben bir film arıyorum. bir keskin nişancı filmiydi.
başrol bir konteynırın içine sıkıştı ve diğer keskin nişancı onu öldürmeye çalışıyordu.
tamamen tek bir ortamda mı geçiyordu hatırlamıyorum, filmin başı mıydı hatırlamıyorum ancak baya bir mücadele ediyorlardı.
konteynırdaki sürekli fake atmaya çalışıyordu (içeri sıkıştıklarında 2 kişilerdi, arkadaşı karşıdakini küçümseyip tek yemişti diye hatırlıyorum) ancak karşıdaki nişancı hiç birisini yemiyordu. en sonunda adam dışarı koşmaya çalışıyodu sanırım uzaktan bakan ve hiç görmediğimiz keskin nişancı sanırım öldürüyodu ama gerçekten tam hatırlamıyorum.
(konteynır veya benzeri küçük bir kapalı alan oldugundan eminim. açık alan değil)
yeni bir film değil, 10-15 sene önce izlemişimdir.
the wall
take cover
downrange değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vargvikernes7 -- 1 Aralık 2025; 13:6:37 >_____________________________ -
Merhaba kafayı yedirten bir arama benimki 20 yıldır aklımda arar dururum bulamam 90 larda tv de yayınlanan bir bilim kurgu filmi bu trma med max gibi kadınlar ve erkekler ayrı yaşıyor ve düşmanlar bir sahne de bir adam bir yere giriyor elektronik birşeyler buluyor ve devamında bir sahnede bir atın üstünde bir kaset çalar ile topluluga giriyor bir sahne de de seçilen damızlık erkek ve kadın eşleşiyor bana bu filmi bulun kafayı yiyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Bir yeşilçam filmi arıyorum. Filme dair tek bir sahne hatırlıyorum. Adamın yanlış hatırlamıyorsam evini mafya, düşmanlar basıyordu. Bu adam da karısıyla çocuğunu alıp bunlardan kaçıyordu diye hatırlıyorum. Binaların çatılarında kaçıyorlardı. Hatırladığım en spesifik detaysa iki bina arasında bir iki metrelik boşluk mesafe vardı. Adam iki bina arasına uzanıp vücudunu köprü yapıyor, karısı ve çocuğu da onun üzerinden karşıya geçiyorlardı. Hatta adam veya kadın çocuğa küçükken baba oğul köprü oyunu oynardık üzerinden geçerdin hatırlıyor musun, aynısını yapacağız şimdi gibi bir şey söyleyip onu ikna ediyorlardı. Hatıralarım net değil, çok flu. Mafya peşinde diye hatırlıyorum ama yangından kaçıyor da olabilirler. Çocuğu erkek diye hatırlıyorum ama kız da olabilir. Sezercik, yumurcak, ömercik, kahraman kıral vs. ünlü erkek çocuk oyunculardan biri de olabilir o çocuk, olmayabilir de. Başroldeki adam da filmin havasından tahminle Cüneyt Arkın, Kadir İnanır, Kartal Tibet, Ekrem Bora, Serdar Gökhan, Tarık Akan, Ediz Hun,.. ihtimal sırasıyla bu oyunculardan biridir diye tahmin ediyorum ama olmayabilir de. Film aksiyon, dram, aile, mafya vs. temalıydı diye aklımda kalmış. Baya aradım bu filmi ama bir türlü bulamadım. Evet çok az detay var, ve hiç net değiller. Ama en net detay olan o köprü kurup babasının üzerinden karşı binaya geçme sahnesini o filmi izlemiş biri çıkarsa kesin hatırlar ve bana yardımcı olabilir diye umuyorum. Şimdiden çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ah1meh1 -- 14 Aralık 2025; 17:39:36 >_____________________________ -
Film arıyorum; 2000 yılından önce yapılmış bir film arıyorum.
-Herley tarzı motorlu çeteler var
-kasabada yerel Motorcu başka bir kız var
- o kızın konuşamayan bir kız kardeşi var
- finale yakın bir sahnede kız kasabaya baskına gelecek motorlu çeteleri haber vermesi için kardeşini yüksek bir tepeye çıkartıp gözlem yapmasını istiyor ve eline bir telsiz veriyor. Burada bir taktik yapıyor telsizin pillerini çıkarıyor tabi kız bilmiyor pil olmadığını.. karşıdan toz kaldırarak gelen motorlu siteleri gören kız telsizin düğmesine basıyor fakat tepki gelmeyince piline bakıyor görüyor ki pil yok. Koşarak kasabaya doğru iniyor motorlardan önce ve bağırıyor yabancılar yabancılar diye yani kasabadaki yaşayan ana karakter hem kardeşinin korkudan yeniden konuşmasına vesile oluyor . Hem de Motorculara kurduğu tuzak için hazır oluyor. Beni etkileyen bir filmdi bu filmi bir türlü bulamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstagram keşfette bir film görmüştüm kapattım yanlışıkla.
Kadın adamı test etmek amacıyla adamın yanına gidip kendi iç çamaşırını adama gösterip bu benim değil gibi bir cümle kuruyordu. Adam ilk turda inkar ediyor fakat sonra itiraf ediyor 1 kerelik oldu özür dilerim diyor. Kadın da sonra iç çamaşırınını kendisi giyiyor ve bitti diyerek odadan ayrılıyordu.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Merhaba. Eğer yeni kapattı iseniz ve tarayıcı olarak google kullanıyorsanız sayfanın sağ üst köşesinde üstüste 3 noktaya basın. Menü açılacak. Geçmiş yazısına tıklayın. Bir menü daha açılacak. Orada da yine Geçmiş diye bir şey çıkacak. Nette gezdiğiniz tüm sayfalar orada listelenir. Orada bulabilirsiniz.
_____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
bu bilgi iyi oldu hocam teşekkürler fakat bayağı önce izlemiştim. Bir sonrakiler için aklımda bulunduracağım.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt