Şimdi Ara

1: Tek başıma İkinci El ve Takas odaklı bir pazar yeri uygulaması geliştirdim. Eleştirilerinize ihti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır forumu takip eden biri olarak bugün kendi geliştirdiğim ve benim için çok heyecan verici olan bir projeyi sizlerle paylaşmak, en önemlisi de sizlerin o değerli ve acımasız (ama yapıcı 😄) eleştirilerinizi almak istedim.

Bildiğiniz gibi son dönemde ikinci el piyasasında fiyatlar çok dengesizleşti. İnsanların kullanmadıkları eşyaları satmak yerine güvenle takas edebilecekleri veya puan sistemiyle elden çıkarabilecekleri alternatif bir platform eksikliği hissettim. Bu motivasyonla bilgisayar başına geçtim ve Vitrin adını verdiğim uygulamayı geliştirmeye başladım.

Uygulama şu an Alpha (Test) aşamasında ve Google Play Store'da yayında.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitrin.app

Uygulamada Neler Var?

(Buraya uygulamanın 2-3 temel özelliğini kısa maddeler halinde yazın. Örn: Klasik para yerine puanlı takas sistemi)

(Örn: Kullanıcı dostu, karmaşadan uzak bir arayüz tasarlamaya çalıştım)

(Örn: Şu an sadece Android için yayında)

Neden Buraya Konu Açtım?

Amacım kesinlikle kuru bir reklam yapmak değil. Tek başıma geliştirdiğim için gözümden kaçan tonla UI/UX (arayüz/deneyim) hatası veya bug olabilir. Uygulamayı indirip biraz kurcalarsanız;

Menü geçişleri akıcı mı?

Sistemin mantığında "şöyle olsa daha iyi olur" dediğiniz yerler var mı?

Karşılaştığınız can sıkıcı bir hata (bug) oldu mu?

gibi konularda geri bildirimlerinize gerçekten çok ihtiyacım var. DH ahalisinin teknolojiye olan hakimiyetini bildiğim için ilk yorumları buradan almak istedim.

Google Play Store Linki:

play.google.com
    Vitrin - İkinci El Al Sat - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitrin.app

Aşağıya uygulamanın içinden birkaç ekran görüntüsü ve sistemin nasıl çalıştığını anlatan çok kısa bir video da bırakıyorum.

Vakit ayırıp inceleyen, olumlu/olumsuz yorum yapan, hatta sadece konuyu okuyup geçen herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Her bir eleştiriyi dikkate alıp güncellemelerle uygulamayı toparlayacağım.

İyi forumlar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o kadar Letgo vs gibi uygulamalar gümlemiş neredeyse. Siz bunun reklamını ne ile yapacaksınız? Bugün araç, ev vs satarken sarı sitenin dışında diğer yerlere bile pek bakılmazken, sizin yaptığınız uygulamanın pek önü yok gibi bence. Tek kişilik dev kadro derler ya öyle olmuş.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.