Şimdi Ara

HAYATA NASIL ÇEKİ DÜZEN ÇEKİLİR GLECEK PLANI NASIL YAPICAM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben lise son öğrencisiyim ve bu sene malum 1.5 ay sonra sınav ve ben bir gıram çalışmadım okuluda genel olarak sevemem hani gözünüzde çakal bi tip gibi durmayımda yani hep genelde bi oturturamadım düzeni gerek insanlar gerek başka şeyler derken neyse ben çalışmadığım için bu sene üni den birşey beklemiyorum genelde ticaret gibi şeylerde çalışmak istiyorum ailem hep darlıyor üni okumam için ama işte yani olmıyacak bende bi kafada plan yapamadım geleceğime dair eğer benim gibi bu yoldan geçmiş büyüklerim veyahut yürüyen yaşıtlarım varsa tavsiyelerinizi merak ediyorum veya yorumlarınızı şimdiden sağolun :)

• Çok iyi bir üniversite kazanamayacağın için okumak senin için zaman kaybı olacak. Fırsatın varsa muhakkak ticarete erken atılmayı planla tabi ticaret yapacağın şeyin her safhasını öğrenmen için o işi yapan kişi yada kurumda uzun süre çalışman gerekiyor. Ama Aileden ticaret için destek alamayacaksan eğer iyi bir meslek öğren oradan devam et. Berberlik bile olur. Güzel kazanıyorlar. Hatta şu an baya güzel kazanıyorlar. Üstelik yapay zekanın alamayacağı bir meslek Kadın kuaförü de olur. En önemlisi 3-5 yıl öğrenene kadar sabredeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 14 Mayıs 2026; 15:14:7 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.