Şimdi Ara

Philips 2K Gaming Monitör Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips monitör de güzel bir fiyat yakaladım, ips panel, beyaz renk ve pivot özelliği de mevcut.

Yine 240Hz ve üstü, IPS olan cihazlar 10K ile 13K arasında.

8K falan fiyatı olsa sanırım almıştım :)

Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
  • Tek yerde satılması, üretim kaynaklı sorunları olması soğutuyor, yorumlara bakabilirsiniz sürekli değişim peşinde koşturan insanlar var. Ben bu ürünün ucuz üretim olduğunu düşünüyorum şuan Philips diye bir marka yok biliyorsunuz made in China. Genede sorunsuz olana denk gelinirse bu paraya alınabilir, fena değil. Daha garanti olsun diyenler için bu paralarda bulabiliyorsanız ROG ACS rakipsiz. (bazı sıkıntıları olmasına rağmen) Son olarak ilgilisine söyleyeyim ASUS TUF lara sakın bulaşmayın, ROG ile aynı kalite panel değil kesinlikle fark var anlayan, tecrübeli birisi bakınca farkı anlıyor. Panel kaliteli olmadıktan sonra yan özelliklerin uçması kaçması hiçbir anlam ifade etmiyor. Kağıt üstünde bakarak monitör alınmaz, imkanı olan gidip görsün sağdan soldan iyice baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Şubat 2026; 15:31:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    27" Gaming monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    2k 240hz 24" Monitör önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2K zaten :)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.