|
Merhaba arkadaşlar aracıma geçen hafta Carplay taktırdım .Tabii ki AliExpress'ten aldım İngiltere'ye gitti Oradan arkadaşım getirdi Android. Takan Arkadaş Bunun orijinal kamerasına bunu bağlamıyorum bağlantı noktaları olmuyor arasına adaptör lazım, sen nereden aldıysan sor ona göre adaptör alalım diye cevap verei. Carplay de zaten bir kamera çıktı onu döşememiş, bunu istediğim halde orijinali Kullanmam da ısrar ediyor ama aradaki parçanın ne olduğunu kendi bilmiyor. Tabii her tarafı kapattığı için şu anda Bendeki orijinal kameranın bağlantı uçlarında göremiyorum. Yeni kamerayı kullanmak istiyorum yenisini döşe bu sefer tekrar ekstra para istedi ben de böyle Kamerasız geziyorum🙄 Bu arada sesten verim alamıyorum Telefonla konuşamıyorum arada bir bağlantılar kopuyor Ama bunun onun yaptığı bağlantı ile mi alakalı yoksa Carplay ile alakalı mı onu da bilmiyorum Yani aslında Aldığım ürün mü kalitesiz Yoksa bu adamın yaptığı işlemi kalitesiz Bunun hiç bilemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Araç toyota corolla verso 2004, aslında orijinalinde Hem önde hem de arkada kamera var, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler