Şimdi Ara

2022 Bmw 520i vs 2023 Mercedes C200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

3.5m civarı iki araçtan birini düşünüyorum. Evet arada segment farkı olduğunu biliyorum ancak fiyat olarak birbirine denkler neredeyse, Mercedes'te E serisi, ağır hasarlı falan değilse 4 milyonun altına bulunmuyor bu modellerde, 2022 model altına ve 70-80 bin km üstüne de çıkmak istemiyorum açıkcası.

520i'nin dış tasarımı yeni kasası gelmiş olmasına rağmen c200'den daha çok hoşuma gidiyor ama içi aşırı demode geliyor artık c200'e kıyasla. Motor kısmında da c200 hibrit, 0-100 7 saniye, 520i ise 8.3 civarı ve benzinli, yakıt tüketiminde de bariz şekilde masraflı olacak, aynı zamanda c200 4 çeker, 520i arkadan itiş.

Donanım anlamında da aşağı yukarı aynı gibiler. Hal böyle olunca c200 biraz daha mantıklı gelmeye başladı ancak merak ettiğim şey aradaki segment farkı hangi noktalarda ne derece hissedilir, sırf segment için 520i almaya değer mi ? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca bu fiyat bandında, gene aynı model ve km skalasında araç önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim. A4 quatro düşünmüyorum, motoru her ne kadar çok iyi olsa iç-dış tasarım ve donanım anlamında tercih edebileceğim bir araç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 29 Ocak 2026; 13:26:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 MODEL BMW 520i ALDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.