|
Nefes aldırır süründürür öldürmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Nefes aldırır süründürür öldürmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Kira yoksa kira varsa onu 50 bin say zaten buyuk sehirlerde 20 - 30k gibi paralara yeniyse varosta, merkeziyse 40 senelikte oturuyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Burda kaloriferli en kral daire 2+1 18 bin. Yanı herkes buyuk sehirde yaşamıyor. Ha insanlar neden buyuksehirde yaşamaya ısrar ediyor onu da anlamıyorum. Sankı her hafta operaya baleye gıdıyor da buyuk sehırde yasamaya calısıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Antalya'da pahali hacim. Buyuk sehirlere gitmezlerse 100 K ile iyi ysarlar. Ayrica buyuk sehir iyi degil zaten, hstane randevusu bile yok, memorial'e bile 2 gun sonraya randevu alabiliyorum pahali ozel hstanede bile hemen randevu yok, devleti sen dusun. Trafik falan hirtlar daha deginmedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ocak 2026; 22:26:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kucuk ege kasabasındayım kendi evimde oturuyorum. Kira gelirlerim ve istanbul yazılım takım lideri maaşım var. Krallar gibi yaşıyorum ama işte yapacak bişey yok. Her hafta sonu şzmir bursa istanbul gidip etkinliğimi yapıyorım. Hiç aramıyorım buyuk sehri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|