Şimdi Ara

ŞOK marketler akıllı kurutma makinesi ve PS5 Pulse kulaklık satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cem2016 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketler akıllı kurutma makinesi ve PS5 Pulse kulaklık satıyor
    ŞOK marketler zincirinin hafta içi aktüel kataloğunda akıllı televizyonlardan akıllı çamaşır kurutma makinelerine, kablosuz kulaklıklardan mutfak gereçlerine ve fitness aletlerine kadar farklı teknolojik ürünler bulmak mümkün olacak. 

28 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

28 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Samsung markasına ait AirDresser akıllı çamaşır kurutma makinesi yer alıyor. Dokunmatik LCD panelinden kontrol sağlanan makine 5 ceket ve 5 pantolonu aynı anda kurutabiliyor. Akıllı bakım özelliği de sunan ürün 69999TL. 

Ayrıca Bkz.ŞOK marketler araç bakım ve destek ürünleri satıyor

Diğer taraftan Sony markasına ait PS5 Pulse 3D kablosuz kulaklık modeli USB Tip-C üzerinden şarj, 30 saate varan kullanım süresi, çift mikrofon ile arka plan gürültüsünü azaltma, kablosuz adaptör gibi özelliklerle 4399TL olarak satılacak. 

• Şahsen Palm yağı kralı murat ülkerin gıdadedektifi sayfalarını haksız olarak türkiyeye erişeme kapattırdıktan sonra şok marketlerin yanından bile geçmiyorum..Çocuklarınızı ülkerin kimyasal içeriklerinden uzak tutun. Şeker hastalığı diabet, obezite, kanser raflarda..
  • Şahsen Palm yağı kralı murat ülkerin gıdadedektifi sayfalarını haksız olarak türkiyeye erişeme kapattırdıktan sonra şok marketlerin yanından bile geçmiyorum..Çocuklarınızı ülkerin kimyasal içeriklerinden uzak tutun. Şeker hastalığı diabet, obezite, kanser raflarda..

• cherami kullanıcısına yanıt
    Bende şok marketin sahibini şimdi öğrendim artık bende geçmem, illa gitmek isteyen olursa ps pulse kulaklığı hiç kimseye tavsiye etmiyorum özellikle kulağı büyük olanlar için çok rahatsız edici.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• cherami kullanıcısına yanıt
    Sadece bir marka için değil nerdeyse tüm poşetli "süper işlenmiş" gıdalar ve hazır içecekler böyle, özellikle çocuklar kendini tutamıyor mümkünse evde yapmak daha iyi hem maliyeti az, hem sağlıklı.

• PS5 pulse kulaklık yerine SteelSeries Arctris 1 öneririm

#Playstation
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elimde siyah PS5 Pulse 3D kulaklık var. Sesi aşırı derecede dışarı veriyor ve çok çabuk yıprandı tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

kablosuzu yok piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Diğer markalarda öyle farkındayım ama diğerleri yargıyı savcıyı kullanarak hukuksuz işlem yaptırmıyor. Gidadedektifine sayısız dava açıp sürekli kaybettiği halde aynı savcı tarafından hukuksuz bir şekilde gidadedektifi sosyalmedya hesaplarını türkiyeye kapattırması büyük bir olay. Düşününki neden kapatıldığına dair henüz gerekçeli bir kararda alınmış değil. bu usulsuzluk için gidadedektifi hskya başvurmuş 250 gündür ordanda ses yok. bilinçli şekilde korunuyor ülker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 28 Ocak 2026; 19:17:12 >
  • Resmin kalitesine bak aq yazilar okunmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.